2022 EN İYİ 10 METAVERSE KRİPTO PROJESİ

2022 EN İYİ 10 METAVERSE KRİPTO PROJESİ
  • 3
    0
    0
    0
  • Decentraland (MANA):

    Sosyal ortamlarda sanallık, Decentraland sanal bir evreni ifade eder, tüm meta veri deposunu içerir. 2015 yılında Decentraland, fiziksel dünyaya benzeyen sanal bir dijital atmosfer. Çevrimiçi etkinliklere katılmak, çevrimiçi oyunlar oynamak, pazar yerlerinde dijital ürün ticareti yapmak, dünyanın her yerinden insanlarla tanışmanıza olanak tanır. Animal Crossing, Decentraland’den ilham aldı. MANA, Binance vb. gibi büyük kripto para birimlerinde satın alınabilir veya satılabilir. Decentraland’deki her sanal öğe, oyuncular tarafından kontrol edilir. MANA, Ethereum blok zincirinde sanal mülk sahipliği oluşturmak için kullanılabilir.

    Sandbox (SAND):

    Sandbox merkezi olmayan ve kullanıcı dostudur. Sanal arsalar gibi çeşitli takas edilemez jeton varlıklarını satın alabileceğiniz, satabileceğiniz ve talep edebileceğiniz meta veri deposu ve meta veri deposu dünyasında blok zinciri tabanlı oyunlar için bir simgedir. En iyi metaverse projeleri Sandbox’ın NFT pazarı ve UGC oyun teknolojilerinin her ikisi de Sandbox’a özeldir. Oyuncular, çevrimiçi oyun deneyimlerini geliştirmek için arazi ve mülk satın alabilirler. SAND, kripto para birimleri gibi Binance satın alınabilir veya satılabilir.

    Meta kahraman (HERO):

    HERO, bir 3D tarama ağı ve heykel hizmetleri ve oyun içi karakterlerin üretilmesini sağlar. 3D tarama teknolojisi, insanlar da dahil olmak üzere gerçek dünyadaki nesneleri ultra yüksek çözünürlüklü avatarlara yeniden yapılandırır. Zaten 16k ultra HD tarayıcılara yükseltmeye karar verdiler. Ayrıca kripto para biriminde satın alınabilir veya satılabilir.

    RedFox (RFOX):

    Bu metaverse şirketi, perakende, medya, oyun ve ödüllere odaklanan sürükleyici bir deneyim olan RFOX VALT’ı kurdu. Odak noktası olarak RFOX VALT ile RFOX, tümü meta veri deposuna entegre edilmiş e-oyunlar, DeFi, NFT’ler, dijital ve daha fazlası için bir çözüm ekosistemi oluşturmuştur. Projenin RFOX belirteci, bu ekosistemde ana değişim aracı olarak hizmet ederken, VFOX belirteci, sahiplerini RFOX VALT meta veri tabanından elde edilen kazançların bir kısmı ile ödüllendiriyor.

    Epik Prime (EPIK):

    Epik, erken aşama oyunların öncüsüdür. 300 müşterisi arasında bir A+ oyun stüdyosu var. Epik, daha önce milyon dolarlık oyun içi ödüller yaratan üst düzey bir dijital ajanstır. Blockchain destekli oyun içi deneyimleri ve NFT’leri düşünülebilir.

    Bloktopia (BLOK):

    21 katlı sanal gökdelen BLOK meta içinde yer alır. Bu metaverse projesinde BLOK üyeleri kendi avatarlarını oluşturabilir, sosyal aktivitelere katılabilir, kripto para birimi hakkında bilgi edinebilir ve takas edebilir. Gerçek zamanlı 3D üretim motorları da en iyi sanal gerçeklik görsel efektlerini yapabilmektedir. Polygon blok zinciri, Bloktopia’nın temeli olarak hizmet eder. Blok coin geleceği çok parlak coinler arasındadır.

    Ağ Oluşturma (NTVRK):

    Sanal gerçeklik ve gelir beklentileri ile ağ, pazar endişelerini ele alıyor. NTVRK hem yaratıcılara hem de geliştiricilere yardımcı olabilir. Markalar ve şirketler, işbirliği yapmanın yeni yollarını beyin fırtınası yapıyor. NTVRK kullanıcıları oyunlar oluşturup satabilir ve bunları NFT’lere dönüştürebilir.

    Somnium Alanı (KÜP):

    Somnium Space bir NFT ve oyun fenomenidir. Kullanıcılarına 3 boyutlu avatar deneyimleri sunabilir. Herkes Somnium’un WebXR teknolojisini kullanarak Metaverse’i çevrimiçi olarak izleyebilir. Ürünleri değerlerini artırmak için transfer eden Somnium Space, uluslararası erişilebilirliği sağlamak için Polygon’u seçti. Şimdiye kadar, bu metaverse kripto projesindeki en iyi projedir.

    Star Atlas (ATLAS):

    Star Atlas, gelecek nesil için bir VR oyunudur. Solana blok zinciri, Star Atlas’ın temeli olarak hizmet eder. Gemiler, mürettebat, arazi ve ekipman gibi dijital varlıkları satın almak için kullanılabilir. SOLANA oyunun ana ödülüdür. Solana, Ethereum Slayer olarak bilinir. Aşırı gaz fiyatları veya ölçeklenebilirlik sorunları yoktur. FTX kripto para birimine satın alınabilir veya satılabilir. Star atlas coin geleceği çok parlak ve gelecek vadeden bir coindir.

    Seventh High Street (HIGH):

    HIGH, oyuncuların kazanma fırsatına sahip olduğu bir Metaverse kripto projesidir . Bu proje, doğası gereği hem sanal hem de fiziksel olması bakımından benzersizdir. Jeton kazanmak için oyuncu sadece oyunu oynayabilir ve görevleri gerçekleştirebilir. HIGH üzerindeki sanal ayarlarda NFT’ler kullanılır. Akıllıca tasarlanmış yapıştırma eğrileri hızlı likidite sağlar.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.