Yamaç Paraşütü ile Adrenaline Var Mısınız?

Yamaç Paraşütü ile Adrenaline Var Mısınız?
  • 0
    0
    0
    0
  • Herkesin ölmeden önce yapılması gerekenler listesi mutlaka olmuştur. Kuşlar gibi özgürce uçabilmek bu listeye ekleyebileceğiniz en güzel deneyimlerden birisi, hayat boyunca en bir kez yaşamanız gereken bir his.

    Özgürlük Hissini Yaşayın
     

    Yamaç Paraşütü, yamaçlardan koşarak uçmaya çalışması ile ortaya çıkmış adrenalin dolu bir havacılık sporu. İnsanoğlu tarih boyunca ilgisini çeken uçma eylemini bu sayede gerçekleştirmenin hazzını yaşamış. Verdiği özgürlük hissi ise her defasında yeni heyecanlar yaşatır insana.
     
    Yeşille Maviyi Buluşturan Eşsiz Güzellik
     
    Doğası ve manzarası ile adeta büyüleyen Ölüdeniz, bu aktivite için çokça tercih edilen bir bölgedir. Ölüdeniz, Fethiye ilçesine bağlı küçük bir sahil kasabasıdır ve her yıl binlerce yerli, yabancı turiste ev sahipliği yapar. Hem tatil hem de sadece bu aktivite için bile çok fazla ziyaretçisi bulunmaktadır. Ölüdeniz’in yeşille maviyi buluşturan eşsiz güzelliği, tertemiz havası ve muhteşem manzarasında yamaç paraşütü yaparak salınmak eşsiz bir deneyim yaşatır.
    Türkiye'nin En Önemli Yamaç Parşüt Noktası: Babadağ
     
    Fethiye’nin Ölüdeniz ilçesinden yapılan bu uçuşlar Babadağ Yamaç Paraşütü pistinden gerçekleşir. Babadağ, Sedir ağaçlarıyla kaplı orman içerisinde yer alan ve doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir yerdir. Ayrıca Türkiye’nin en önemli yamaç paraşütü noktalarından diyebiliriz. Bölgede çok sayıda bitki türüne sahip olan Babadağ, 1936 metredir ve buradan her yıl on binlerce uçuş gerçekleşir. Harika manzarası eşliğinde yapılan uçuşlar, yaklaşık 25-30 dakika sürer ve Belcekız Plajına yumuşak bir inişle son bulur. Yamaç paraşütü, hava şartlarının uygun olduğu her mevsimde yapılabilir ama en çok yaz ayları tercih edilir.

    Nautical Hotel'de Profesyonel Kadroyla Eşsiz Deneyim
     
    Adrenalin ve özgürlük tutkunlarının vazgeçilmezi olan bu sporda profesyonel olma zorunluluğu yoktur. Hatta yükseklik korkusu yaşayanlar bile uzman uçuş pilotlarıyla kendilerini güvende hisseder.

    Hayatta belki de bir kez yapılacak olan yamaç paraşütü, bu manzaraya kuş bakışı şahit olmak için denemeye değer. Ancak bu eşsiz deneyimi yaşamak için güvenlik son derece önemlidir.

    Nautical Hotel olarak profesyonel kadroya sahip yamaç paraşütü merkezleriyle bu keyfi size sunmaktan mutluluk duyarız.

    Kaynak: Yamaç Paraşütü ile Adrenaline Var Mısınız?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.