Turkcell Vadi Haziran Ayı konserlerine devam ediyor!

Turkcell Vadi Haziran Ayı konserlerine devam ediyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Emir Can İğrek 19 Haziran

    Kor, Nalan, Müzik Kutusu, Gönül Davası gibi şarkılarıyla geniş kitlelere ulaşan Emir Can İğrek, 19 Haziran Pazar akşamı Turkcell Vadi’de muhteşem bir müzik ziyafetiyle sevenleriyle buluşacak.
    Farklı tarzı ve içinize işleyen ses tonuyla, birbirinden keyifli şarkılarıyla müzik dolu bir geceye hayat verecek Emir Can İğrek ile unutulmaz bir konser sizleri bekliyor!

    Duman 26 Haziran

    Son olarak 2013 yılında yayımladığı 'darmaduman' albümünü uzun süre satış listelerinde bir numarada tutan DUMAN, Türkiye’nin dört bir yanında konserlerine devam ederken, İstanbul seyircisiyle yeniden 26 Haziran Cumartesi Turkcell Vadi sahnesinde buluşacak. 

    Kaan Tangöze, Batuhan Mutlugil, Ari Barokas ve Mehmet Demirdelen’den oluşan Duman, 3 saate yakın sürecek müzikal performansıyla dinleyicilerini zaman yolculuğuna çıkaracak.

    Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor. Bugüne dek konserlerden tiyatrolara, özel organizasyonlardan festivallere; birçok farklı etkinliğe ve değerli sanatçıya ev sahipliği yapan Turkcell Vadi, Türkiye’nin en yeni açık hava sahnesi. Modern teknoloji ile donatılmış ses ve görüntü sistemlerine sahip olan Turkcell Vadi, şehrin buluşma noktası ve en güzel anıların merkezi olma yolunda.

    30 Haziran Postmodern Jukebox

    Alternatif yabancı hit şarkıları jazz,rnb,soul tarzlarına çekerek görsel ve işitsel yeni bir dünya kuran Postmodern Jukebox tekrar İstanbul'da! 

    müzik kolektifi olarak kurulan Postmodern Jukebox'ın her sahnesinde yeni sanatçılar,süpriz konuklar ve dansçılarla tanışmanız mümkün. 30 Haziran Turkcell Vadi sahnesinde müzikseverleri 80’li yılların çılgın eğlencesine davet ediyor.Kaçırmayın!

    ">Post Modern Jukebox-Seven Nation Army Cover ft. Haley Reinhart dinlemek için;

    Turkcell Vadi’de Haziran ayı içerisindeki diğer konserler ise;

    17 Haziran - Yıldız Tilbe

    18 Haziran - Yaşar

    19 Haziran -Emircan İğrek

    24 Haziran - Feridun Düzağaç - Redd - Mavi Gri

    26 Haziran-Duman

    30 Haziran - Postmodern Jukebox

     

    Adres: Turkcell Vadi– Vadistanbul, Ayazağa Mahallesi. Cendere Caddesi. Sarıyer/ İstanbul

    Biletlere www.biletix.com veya biletix gişelerinden ulaşabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.