Su altında da tarz olmak mümkün!

Su altında da tarz olmak mümkün!
  • 0
    0
    0
    0
  • Stil sahibi olmanın en önemli iki noktası bana göre giydiğimiz kıyafetlerde kendimizi bulmamız ve aidiyet duygusunu gerçekten hissediyor oluşumuzdur. 

    KOTON X Şahika Ercümen "Suya Saygı" koleksiyonuna bir göz atalım,eminim bizlere ilham olacak.. 

    LOOK 1

    Koleksiyonun ilk görünüşünde bikini üstünün deniz kabuğuna benzerliği göze çarpıyor.  Bu parçanın dikiminde deniz kabuğu görüntüsü katlı dikişle sağlanmış ayrıca tam bir drape olmasa da oldukça feminen bir havası var. Koleksiyonun çoğu geri dönüşümlü materyallerle yapıldığı için sürdürülebilir yaşama da oldukça katkı sağlıyor. Bu bikini üstünün beyaz tercih edilmiş olması denim şortla kombinlenmesini son derece kolaylaştırmış oluyor. Daha bohem bir görünüm için renkli pareolar da tercih edilebilir..

    LOOK 2

    Bu renkli lookta da son zamanlarda sıkça tercih edilen splash desenli takımı görüyoruz. Palazzo kesim bir pantolon ve askılı, kurdele düğüm detaylı bir büstiyer bulunmakta. Yeşil mavi ve beyaz üçlüsünün yazın çok tercih edilmesinin asıl sebebi, bu renklerin ayrı ayrı kombinlenmesinin zor oluşu bana göre.. Hem çok keskin geçişler oluyor hem de basic havayı bozuyor.. Takım olarak tercih etmek istemeyebiliriz. Böyle bir durumda keten beyaz bir crop tercih edilebilir. 

    LOOK 3

    Etek ve croplar yaz akşamlarının büyük kurtarıcısı demek yanlış olmaz. Koleksiyonda ağırlıklı olarak mavi, yeşil tercih edilmiş. Denizin mavili yeşilli tonlarını takımlarda ve bikinilerde görmek oldukça sakin ve huzurlu hissetmemizi de sağlıyor. Yazın koyu renkler yerine daha açık renkler tercih etmek oldukça fresh bir görünüm sağlıyor. Yapılan makyaj, takılan aksesuarlar da oldukça önemli..

    LOOK 4

    Boho-chic görünüşte olmazsa olmaz makrome detayı.. Gördüğümüz bikini üstü makromeden yapılmış ancak sadece bikini üstleri değil croplar ve elbiselerde de tercih edilmekte. Diğer tasarımlara göre makrome daha zahmetli ancak duruş olarak en bohem havayı da o veriyor. Beyaz palazzo pantolonun yırtmaç detayları daha hareketli bir görünüm kazandırmış ve kombini daha da rahatlattığını söyleyebilirim. Renk tercihleri ferah bir görünüme oldukça uygun..

    LOOK 5

    Mavinin en tatlı uyumu bence bu görünüşte.. Yine palazzo kesim ince kumaş bir pantolon tercih edilmiş, kimonoyla pantolonun deseni aynı kullanılmış ancak bikini üstünde daha küçük aynı renkte desenler var. Böyle bir farklılığa gidilmesi son derece güzel düşünülmüş çünkü kombindeki her tasarımın aynı olması boğucu bir görünüm yaratabilir. Her zaman her parça aynı derecede uyumlu olmak zorunda değildir. Bazen o uyumu daha farklı desenlerle yakalarız ve daha ferah, göz yormayan bir görünüm oluştururuz.. 

    Ben koleksiyondaki en sevdiğim 5 looku incelemek istedim. Koleksiyonda yirmiden fazla görünüş bulunuyor. Suya Saygı koleksiyonu adıyla gerçekten bağlantılı ve tasarımlarda kullanılan materyaller sayesinde aslında sadece suya değil doğanın tamamına da saygılı olmamız gerektiğini bizlere anlatıyor..


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.