Birbirinden Yararlı 5 Uygulama

Birbirinden Yararlı 5 Uygulama
  • 5
    0
    0
    0
  •  

    1) Pocket

    Araştırmacı kişiliğe sahipseniz bu uygulamayı baş tacı yapacaksınız. İnternette yayınlanan bir yazıyı veya herhangi makaleyi, daha sonra okumak için arşivleyen ve yazıları göstermeyi amaçlayan uygun bir formatta okumayı sağlayan hizmettır. Üstelik kaydettiklerinizi farklı etiketlere ayırarak kolayca bulabilir ve yine sesli okuma özelliğini kullanabilirsiniz.

    2) DailyArt

    DailyArt her gün klasik, çağdaş ve modern sanat eserleri hakkında kısa bilgiler okuyabileceğiniz bir uygulama. Uygulama ayrıca 2500’den fazla eser, 780 sanatçının biyografisi ve 500’den fazla müzenin koleksiyonu hakkında bilgileri içeriyor. Sanat severler için birebir.

    3) Raf 

    Benim de yeni keşfettiğim film ve kitap severler için harika bir uygulama. İzlediğiniz film, dizi ve okuduğunuz kitapları listenize ekleyebiliyor ,puanlıyor ve eser hakkındaki yorumlarınızı gönderi olarak paylaşabiliyorsunuz. Üstelik instagrama benzer ara yüzüyle diğer kullanıcılarla takipleşebilir ve çok rahat kullanabilirsiniz.

    4) Voscreen

    Film, müzik videosu, belgesel veya çizgi film izleyerek eğlenceli biçimde ingilizcenizi geliştirmek için tasarlanmış bir uygulama. Oldukça kısa videoları ve dikkat dağıtan hiçbir özelliği olmamasıyla da epey kullanışlı ve ücretsiz bir uygulama.

    5) Piri

    Sesli seyahat hizmeti sunan bu uygulama son zamanların en çok öne çıkanlarından. İstediğiniz şehri veya yapıyı –örneğin Ayvalık, Efes- profosyonel  rehberler size sesli bir şekilde anlatıyor. Çoğu turu ücretli olsa da ücretsiz sunduğu turlar da mevcut. Bir göz atın derim.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.