Ankara Cocktail Festival 8-9 Ekim'de Gerçekleşiyor!

Ankara Cocktail Festival 8-9 Ekim'de Gerçekleşiyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Ankara'da ilk kez 8-9 Ekim tarihlerinde şehrin aksiyon dolu festival alanı Club Mirador İncek'te gerçekleşecek olan 'Cocktail Festival' biletleri satışta!





    Etkinliğe öğleden sonra saat 5'ten önce katılım sağlandığı taktirde biletlere bir adet 'welcome drink' ve ücretsiz ulaşım dahildir. 
    Gastronomi ve miksoloji sanatının ülkemizdeki temsilcilerinin çeşitli atölyeler gerçekleştireceği, festivale özel reçeteli kokteyller ve ürünleri deneyimlemek için sen de yerini al. 
    İki ayrı sahnede Indie, ethnic-electronic ve melodik-house janralarının yer alacağı etkinlikte aynı zamanda toplam akış süresi 24+ saat olan aktivite alanı da yer alıyor olacak. 
    Deneyim ve aktivasyonları ön plana çıkaran, beş duyunuza hitap edecek ve pek çok anı biriktirebileceğiniz etkinliğin line-up ve kalan detayları çok yakında açıklanıyor olacak. 
    Bölgede henüz keşfedilmeyen lokal lezzetlerin yakından tanıdığınız sürpriz markalar ile bir araya geleceği etkinlikte sürpriz iş birlikleri ve fırsatları yer alacak.

    Taste
    10+ Kokteyl Bar
    1 Mocktail Bar (Alkolsüz Kokteyller)
    30+ İmza Cocktail
    En İyi Draft Biralar
    Uluslararası Kokteyl Barı

    Dance
    2 Sahne
    30++ Sanatçı
    Havuz Başı Happy Hourlar
    Özel Günbatımı Setleri

    Enjoy
    Aktivite Alanı
    10+ Aktivasyon
    Kokteyl Master Atölyeleri, İllüzyon Atölyeleri, Juggling Şovları, Festival Makjayı, Stand-Up Şovları, WEB 3.0 Sergileri, Sport Aktiviteleri, Meditasyon, Yoga

    Biletler için Tıklayınız.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.