So lux so chic..

So lux so chic..
  • 1
    0
    0
    1
  • İlhamını sürrealizm akımından alan ve oldukça feminen kesimlerle tasarımlarını destekleyen Schiaparelli, ready to wear looklarıyla bizlerle! 

    Gücünü hala koruyan korseler ile zarif bir görünüm yakalamak oldukça kolay..

     Tabiki transparanları da unutmadık. Bu yıl çok fazla üründe kullanılan transparan, Schiaparelli'nin de tercihi oldu.

    Güçlü bir görünüm yakalarken transparan detaylar işi kolaylaştırıyor. Gold takılar ile desteklendiğinde lux chic görünüm yakalamak hiç zor değil.. 

    Çanta detayına da bir bakın! Lookların olmazsa olmazı tabiki de çantalardır ve uygun olanı bulmak sanıldığı kadar da kolay değildir. Rengi, tasarımı, takılarla uyumlu gold detayları kombinle birleştiğinde inanılmaz bir tavır ortaya çıkıyor..

    Blok tasarımlar moda dünyasına daha çok dahil oluyor! Göğüs kısmındaki drapeden kuyruğunun yerde yakaladığı hacime kadar elbise güçlü bir kadını temsil ediyor..

    Denim only not denim! Günlük hayatta çoğu zaman kurtarıcı olan denim parçalar gold baskılar sayesinde star bir parçaya dönüşüyor. Gold aksesuarların desteği özellikle gözlük detayını looklarda oldukça göreceğiz..

    Koleksiyonun en güçlü parçalarından olan bu elbise ilhamını feminen enerjiden alıyor. Elbisenin dokusu, tasarımı, takıların minimal bir görüntüden uzak oluşu ve modelin tavrı.. Harika bir uyum!

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.