Yeni Hayatımın İlk Günü Saçmalığı

Yeni Hayatımın İlk Günü Saçmalığı
  • 6
    0
    1
    0
  • Merhaba,

    Dün günlüğümü okuduğumda şunu fark ettim her sayfasında aynı şeyler yazıyor. 

    "Hayatıma düzen getirmeliyim artık.", "Sorumluluklarımı günlük olarak yapmalıyım,ajanda kullanayım. Hayatıma sporu ekleyeyim tekrar kitap okumaya başlayayım..." 

    Her sayfada aynı şeyi yazıp asla yerine getirmemişim veya 1 haftalığına falan sürdürebilmişim. Bunu yaparak kendime olan güvenimin de düştüğüne eminim ve benim gibi hisseden birçok insan olduğuna da eminim. Ben de oturdum ve anlık bir kararla bunları yazıyorum. 

    Merhaba,

    Bu mektubum benim gibi olanlara eğer benim gibi değilsen insanları etkilemeye devam et. İlk başta "Video mu çeksem?" dedim ama gözümde pek büyüdü. Şimdilik buraya yazıyorum. Pürdikkat kitabını okudum. HARİKA BİR KİTAP ve dediklerini uygulamaya çalışacağım ve çabalarken not da alacağım nasıl hissettiğime dair. Bunu okuyan kişilere aktarmak benim motivemi de koruyabilir ve belki sizi de etkiler bilemiyorum. "Yeni hayatımın ilk günü." saçmalıklarına girmeyeceğim çünkü tembellik de ettiysen ya da mutsuzluğunun seni ele geçirmesine izin verdiysen "Olan oldu." diyip yoluna devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Yeni hayatım diyerek bir günde değişemezsiniz. Kendine bu kadar büyük sorumluluk yüklemek de motivenizi bozar. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Düşüncelerinizi bekliyorum. 

                                                                                                                                                                 Kendinize dikkat edin

                                                                                                                                                                       Umay Dilara


    Yorumlar (1)
    • Mutluluğum da uzun bir süreye yayılmıştı şimdi üzüntüm de uzun bir süreye yayılıyor ayrıca iyileşmem de uzun bir sürece yayılıyor hayatta ani olan tek şey hareketlerdir.

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.