Avatar: The Way Of Water Alita 2'yi Nasıl Etkileyecek?

Avatar: The Way Of Water Alita 2'yi Nasıl Etkileyecek?
  • 1
    0
    0
    0
  • Jon Landau, Alita 2 için görüşmelerin yapıldığını garanti ediyor ve Avatar: The Way of Water'ın devam filmini nasıl etkileyeceğini açıkladı. Alita: Battle Angel 2019'da vizyona girdi Filmde, arkadaşları ve yaşadığı şehri yöneten insanlar hakkındaki gerçeği keşfederken itibarlı cyborg'u takip etti. Film âdeta bir uçurumda sona erdi ve potansiyel bir devam filmi oluşturdu.

    Screen Rant'in Avatar: The Way of Water hakkında yaptığı özel bir röportajı sırasında Landau, potansiyel Alita devam filminden bahsetti. Landau, Alita'nın yönetmeni Rodriguez ve yıldızı Salazer ile devam filmi hakkında konuştu. Landau ayrıca Avatar: The Way of Water'ın Alita 2'yi nasıl etkileyeceğini de açıkladı.

    Jon Landau: Üzerinde çalışıyoruz.

    Bence Avatar'dan öğrendiğimiz şey, duygusal ve duygulu olmak istediğimiz insansı karakterlere ne kadar daha fazla yüz nüansı ve inceliği katabileceğimiz. Avatar 2'de yaptıklarımız Alita'nın ilk filminde uygulanamazdı. Şimdi onun yerine koyup, bunu Alita'ya geri vereceğiz. Robert ile konuşuyoruz ve Rosa ile konuşuyoruz ve her şey yolunda.

    Peki, Avatar: The Way Of Water Alita'yı nasıl etkileyecek?

    Tahmin edersiniz ki Alita'nın devam filmi, Hugo'yu kaybettikten ve Motorball'da yükselen bir yıldız haline geldikten aylar sonra geçecek bir hikaye şeklinde hazırlanıyor. Potansiyel bir devam filmi, Alita'nın Zalem'e ulaşma umuduyla Motorbol Şampiyonu olma yolunda ilerleyen ve sonunda Nova ile yüzleşebilmesini konu alacaktır.

    Avatar çığır açıcıydı ama Avatar: The Way of Water çıtayı daha da yükseltti ve görünüşe göre Alita: Battle Angel bundan kısmen sorumlu. İki Avatar filmi arasında ayrıntılar ve yüz tepkileri muazzam bir şekilde gelişti. Şimdi, Alita 2'nin Alita ve diğer cyborgların yüz ifadelerini nasıl ifade ettikleri konusunda daha da incelikli hale gelmesiyle döngü devam edecek gibi görünüyor. Bu muhtemelen gelecekteki Avatar devam filmlerini de iyileştirmeye yardımcı olacaktır.

    Landau'nun cevabı, Rodriguez ve Salazar ile sadece konuşmadıkları, "üzerinde çalıştıkları" anlamına gelebilir. Altia'nın baba figürü Dr. Dyson Ido'yu canlandıran Christopher Waltz da Alita 2'ye geri dönmekle ilgilendiğini ifade etti. Orijinal filmin yıldızları, yönetmeni ve önemli yapımcıları Alita'nın hikayesini devam ettirmekle aktif olarak ilgilenirken, özellikle bir devam filmi her zamankinden daha muhtemel görünüyor. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.