Advertisement

Stranger Things 5. Sezonda Önemli Bir Karakter Ölecek!

Stranger Things 5. Sezonda Önemli Bir Karakter Ölecek!
  • 1
    0
    0
    0
  • Dizide Chrissy Cunningham karakterini canlandıran Grace Van Dien kısa süre önce Stranger Things 5. sezonda önemli bir karakterin öleceğini söyledi. 80'ler temalı bilim kurgu-korku televizyon dizisi, 2016'da Netflix'te gösterime girdi ve anında hit oldu. Şu anda Stranger Things, nasıl The Boys Amazon Prime'ın imza içeriği ise Netflix'in de imza içeriği konumunda. Stranger Things 2022'de 4. sezonla ekranlara geri döndü ve izlenme rekorları kırarak platformda en çok izlenen program oldu. Netflix diziyi 5. sezonla sona erdirecek, ancak son sezonun ne zaman başlayacağı bilinmiyor.

    Stranger Things'in yine bir başka oyuncusu Tom Wlaschiha ile bir panel tartışmasında Van Dien, 5. sezonda önemli bir karakterin ölmesini beklediğini söyledi. (İlgili tweet ve video'ya buradan ulaşabilirsiniz. via @sapphicjopper)

    Videoda, Stranger Things 5. sezondan beklentileri sorulduğunda Van Dien, "Önemli birinin öleceğini duydum" yanıtını verdi. Seyircilerin hep bir ağızdan şok olduğunu gören oyuncu, "Spoiler mi? Bu halka açık." yanıtını verdi. Daha sonrasında Wlaschiha'nın hemen devreye girdiğini ve çekimler, gelecek sezon galası için bir zaman çizelgesi verdiğini görüyoruz.

    Stranger Things 5. Sezonda Kim Ölecek?

    Stranger Things 4. sezonun gergin bitmesi, Hawkins kahramanlarının Vecna/Henry Creel'i alt etmek için yeniden bir araya gelmesine, ancak telepatik kötü adamın planlarını bozmaya başarısız olmasına neden oldu. Şimdi, 5. sezon, dizideki bir ana karakterin kaybını içerebilecek dramatik bir sonuca ayarlanmış gibi görünüyor. Sezon boyunca Vecna ​​tarafından eziyet edilen Max (Sadie Sink), finalin destansı savaşında teknik olarak öldürüldü ve Upside-Down'ın gerçek dünyaya girmesine izin verdi. Şans eseri, Eleven (Millie Bobby Brown) onu hayata döndürdü ve Max şu anda komada.

    Max'in dönüşü, Stranger Things geri döndüğünde muhtemelen sezon boyunca hayatta kalmasını garanti eden önemli bir olay örgüsü noktasıdır. Ancak Eleven'ın son birkaç yıldır Vecna ​​ile girdiği savaş onu çok etkiledi. Eleven, Upside-Down'ın dehşetiyle son bir kez yüzleşirken Max'in zihnine uzanıp onu geri çekmek için büyük bir baskı hissedebilir. Arkadaşlarını ve Hawkins vatandaşlarını kurtarmak için Upside-Down'u yok etmek için kendini feda edebilir. Dizi bir mini dizi olarak yayınlanmış olsaydı, bu son, The Duffer Brothers'ın Eleven için orijinal planlarıyla aynı zamana denk gelirdi.

    Birkaç oyuncu, Stranger Things 5. sezondaki olası büyük ölümler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Polis Şefi Hopper oyuncusu David Harbour, Hopper'ın yaşadığı zorluklardan sonra mutlu bir sonu hak ettiğine inandığı için karakterinin ölmesini istemiyor. Mike Wheeler'dan Finn Wolfhard, karakterinin ölmesinden memnun olacağını, ancak bunun mümkün olan en kahramanca şekilde öldürülmesi halinde olacağını açıkladı. Stranger Things 5. sezon muhtemelen 2025'te geri gelecek, yürütücü yapımcı firma bu bekleyiş esnasında "Kim Ölecek?" sorusunu dizinin final sezonunun sloganı niteliğinde yürütecek.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.