Chad Stahelski, Yeni John Wick Dizisini Açıkladı!

Chad Stahelski, Yeni John Wick Dizisini Açıkladı!
  • 1
    0
    0
    0
  • Chad Stahelski, yeni bir John Wick televizyon dizisi üzerinde çalışıldığını açıkladı. John Wick, Balerin ve The Continental yan filmleri ile genişliyor ve evrendeki yeni hikayeleri ve karakterleri keşfediyor. John Wick 5 için umut, Lionsgate Motion Picture Group başkanı Joe Drake'in bir sonraki 2023 4. Çeyrek plan tablosunda erken geliştirme aşamasında olduğunu doğrulamasıyla tazelendi. Ayrıca çalışmalardaki dört spin-off'u doğruladı ve "Resmi olan şu ki, bildiğiniz gibi, Ballerina gelecek yıl çıkacak ilk yan ürün. [John Wick 5) dahil olmak üzere üç tane daha geliştirme aşamasındayız, The Continental adlı televizyon dizisi de dahil olmak üzere hepsi yakında yayınlanacak."

    Ballerina, The Continental ve John Wick etti üç, bu da geliştirilmekte olan gizemli bir John Wick projesi olduğu anlamına geliyor. John Wick 4'ün dijital yayını için yapılan bir röportaj esnasında Stahelski, yönetmen olarak John Wick'in dünyasına geri dönme isteğinden bahsetti. Ballerina ve The Continental'da yapımcı olarak görev yapıyor, ancak daha fazla John Wick hikayesi yönetmeye de açık. Stahelski, John Wick evreninde daha fazla karakter keşfetmesine izin verecek yeni bir John Wick televizyon dizisi üzerinde çalıştığını açıkladı.


    Sözlerinin tamamı: 

    Chad Stahelski: Lionsgate bu konuda inanılmaz derecede destekleyici oldu ve gerçekten bir John Wick dizisi başlatmaya çalışıyoruz. Ve bu, belki başka bir devasa uzun metrajlı filmi sürdüremeyecek pek çok hikaye anlatmama izin verirdi, ama bunlar harika karakterler ve harika hikayeler ki kısa haliyle televizyonda yapabiliriz. Hâlâ çalışıyoruz, halletmemiz ve düşünmemiz gereken çok şey var. Yeterince hikayemiz var mı? İnsanlar bunu görmek istiyor mu? Ama ben de bu formata çok açığım. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.