Martin Scorsese, Papa'nın İsteği İle "İsa" Hakkında Bir Film Daha Yapıyor!

Martin Scorsese, Papa'nın İsteği İle "İsa" Hakkında Bir Film Daha Yapıyor!
  • 4
    0
    0
    0
  • Bildiğiniz üzere Scorsese şu sıralar yeni filmi Killers of the Flower Moon'un vizyona girmesine hazırlanıyor. Zaten son günlerde anasayfalarınızı meşgul eden Cannes haberlerini sık sık görüyorsunuzdur. Öğrendiğimiz son bilgilere göre de Scorsese, Papa'nın isteği üzerine The Last Temptation of Christ'tan sonra "İsa" hakkında yeni bir film daha yapmaya hazırlanıyor.

    Başarılı yönetmen, biliyorsunuz ki tüm Hollywood'daki en geniş ve en çeşitli kariyerlerden birine sahip. Çoğu insan onu gangster filmleri ve New York'un karanlık sokaklarındaki insanların portreleriyle özdeşleştirse de, Scorsese The Last Temptation of Christ gibi dini dramalar da dahil olmak üzere farklı hikayelerle her türden film yaptı. Hep söylerim "tür hilesi" diye adlandırdığımız olayı Nolan ve Scorsese gerçekten iyi yapıyor. Filmin çok yönlü olmasını sağladığı gibi bir de erişebileceği insan sayılarını ikiye katlıyorlar.

    Şimdi Scorsese, La Civiltà Cattolica ile yaptığı bir röportajda belirttiği gibi, özel istek üstüne bu türe tekrardan film yapmak istiyor.

    Scorsese:

    "Papa'nın sanatçılara yaptığı çağrıya, bildiğim tek yolla yanıt verdim: İsa hakkında bir film hayal edip senaryo yazarak. Ve onu yapmaya başlamak üzereyim."

    Din dramalarının, Scorsese'nin filmografisinde, onunla hiçbir ilgisi olmayan hikayelerde bile önemli bir rol oynadığını zaten söylemiştik. Dolayısıyla yönetmenin bu tür bir filmi doğrudan ele alması bizleri tabii ki şaşırtmadı. Ayrıca elimizdeki tüm bilgiler de bundan ibaret. Yönetmen, yeni filmi Killers of the Flower Moon'un tanıtımına odaklandığından, bir sonraki projesi hakkında daha fazla ayrıntı yok. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.