Superman İçin Henry Cavill’ın Yerine Geçecek Adaylar Belli Oldu!

Superman İçin Henry Cavill’ın Yerine Geçecek Adaylar Belli Oldu!
  • 6
    1
    0
    0
  • James Gunn’ın hazırlandığı Superman: Legacy filmi için cast arayışları devam ediyor. Bildiğiniz gibi Henry Cavill Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile bir daha Superman rolüne geri dönmeyeceğini açıklamıştı. Biz seyircileri üzen bu açıklamanın ardından akıllarda bir başka soru oluşmuştu. Yeni Superman kim olacak?

    Elimize daha çok yeni geçen bir raporda belirtildiği üzere, yeni Clark Kent için ve yeni Louis Lane için 3’er adayımız var. Bunlar Clark için Nicholas Hoult, David Corenswet ve Tom Brittney

    David Corenswet

    Nicholas Hoult

    Tom Brittney

    Emma Mackey, Rachel Brosnahan ve Phoebe Dynevor'un ikonik Daily Planet muhabiri Louis Lane olarak hâlâ test aşamasında olduğunu söylememiz lazım. Kaynaklar, bazı test anlaşmalarının hala müzakere aşamasında olduğunu vurguluyor.

    Phoebe Dynevor

    Rachel Brosnahan

    Emma Mackey

    Clark Kent karakteri için 17-18 Haziran tarihlerinde ekran testleri yapılacak. Louis Lane karakteri için hâlâ müzakere aşamalarında olduğunu söylemiştik, müzakereler tamamlanırsa aynı tarihlerde Louis karakteri için de testlerini yapılacağını da ekleyelim, Superman: Legacy'nin 2025 yılında ekranlarda olması bekleniyor.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.