Yayınlanacak Bütün Star Wars Filmleri Ve Çıkış Tarihleri!

Yayınlanacak Bütün Star Wars Filmleri Ve Çıkış Tarihleri!
  • 6
    1
    0
    0
  • Bildiğiniz üzere Skywalker destanı sona erdi, Solo: A Star Wars Story’nin gişe başarısızlığı, Star Wars filmlerinde uzun bir duraksamaya yol açtı ve Lucasfilm yüzünü Disney+’a çevirdi.

    Ancak bu duraksama artık sona eriyor, Star Wars Celebration 2023’ten sonra Lucasfilm stüdyoları bir toparlanma sürecine girdi. Yeni kararlar, meraklandırıcı fragmanlar adeta yenilendi diyebiliriz stüdyo için. Biz de bugün, stüdyonun yeni kararlarının ardından önümüzdeki yıllarda gösterime girmesi beklenen bütün Star Wars filmlerini çıkış tarihleriyle beraber listeledik.

    Rey’in Yeni Jedi Düzeni Filmi

    Star Wars Celebration 2023'teki üç büyük duyurudan biri, Daisy Ridley'den Rey'in Star Wars evrenine dönüşü etrafında toplandı. Devam üçlemesinin son Jedi’ı olan Rey, bu filmde The Rise of The Skywalker’dan tam 15 yıl sonra yeni bir Jedi Düzeni’nin başında olacak. Bu filmle ilgili endişelerimizin olduğunu geçen haftalarda belirtmiştik o yazıya da buradan ulaşabilirsiniz. Rey'in yeni Jedi Düzeni filminin ne zaman vizyona gireceği belli değil. The Hollywood Reporter'ın raporuna göre Lucasfilm Rey'in Jedi Order filminin 2025'te Star Wars: The Force Awakens'ın ve Rey'in ilk Star Wars görünümünün 10. yıldönümünde sinemalarda olmasını istiyor.

    Dave Filoni'nin The Mandalorian Filmi

    Star Wars Celebration 2023'teki üç büyük duyurudan bir diğeri, The Mandalorian'ı doruk noktasına ulaştıran Dave Filoni’nin yöneteceği başlıksız Mandalor dönemi filmi. Film, Empire’ın gözdesi Grand Amiral Thrawn'ın Empire’ın varisi olarak yeniden ortaya çıkışına odaklanacak. Lucasfilm, New Jedi Order filminden bir yıl sonra 2026'da temkinli bir ön gösterim hedefliyor, ancak bu, diğer Mandalor dönemi dizilerinin geleceğine bağlı olarak değişebilir.

    James Mangold'un Dawn Of The Jedi Filmi

    Son olarak, Star Wars Celebration 2023'te duyurulan son film, Skywalker Saga'nın başlangıcından 25.000 yıl öncesinde geçecek. Yönetmenliğini James Mangold'un yaptığı bu film, izleyicileri Star Wars zaman çizelgesinin bir başka bölümü olan "Dawn Of The Jedi" ile tanıştıracak. Filmin diğer duyurularda belirttiğimiz takvimden sapmadan Mandalor dönemi filminden bir yıl sonra 2027’de ön gösterimi yapılması bekleniyor.

    Yayınlanacak Star Wars dizileri

    Ahsoka: Dizi, Grand Amiral Thrawn'ın yükselişini durdurmak için zamana karşı bir yarışta eski Jedi olan Rosario Dawson'ı takip edecek. İlk fragman SWCE 2023'te yayınlandı ve dizinin Ağustos 2023'te Disney+’ta yayınlanması bekleniyor.

    Star Wars: Skeleton Crew: Mandalor döneminde geçen bir başka dizi olan Skeleton Crew, Amblin'den ilham alan bir uzay macerası olacak. Jude Law'un Jedi olduğu bir yapım izlemek nasıl hissetirecek bunu izleyince göreceğiz. Dizi 2023’ün ikinci yarısında Disney’de olacak.

    Star Wars: The Bad Batch 3. sezon: SWCE 2023'te resmi olarak duyurulan Star Wars: The Bad Batch, 2024'te üçüncü ve final sezonu yayınlacak.

    Andor 2. sezon: Son yıllarda çıkan, linç yemeyen ve çok olumlu tepkiler alan bir SW yapımı söyle deseniz kesinlikle cevabım Andor olur. Olumlu tepkilerin ardından dizinin 2. sezonu duyuruldu, 2024'te Disney'de yayınlanacak. Dizi, ilk sezonun sonu ile Rogue One arasındaki dört yılı kapsayacak.

    The Mandalorian 4. sezon: Jon Favreau senaryonun zaten hazır olduğunu onaylıyor ama bir yayın tarihi ne yazık ki açıklanmadı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.