Havalar Soğurken İçinizi Sıcak Tutacak 5 Film

Havalar Soğurken İçinizi Sıcak Tutacak 5 Film
  • 0
    0
    0
    0
  • Havalar giderek soğumaya başlarken, doğalgaz faturaları üç haneli sayıları bulurken, sizi bir nebze olsun rahatlatacak ve içinizi sıcak tutacak filmleri sizin için listeledik. Keyifli okumalar!

    1. With Honors (1994)

    Üniversiteden onur belgesiyle mezun olmak için tezini tamamlamaya çalışan Monty, bilgisayarının bozulması sonucu elindeki tek kopyayı çoğaltmak için üniversitesine gider. Fakat takılıp düşünce, tezi mazgaldan içeri düşer. Tezi almak için binanın bodrum katına gittiğinde Simon adlı birinin tezi aldığını görür. Sonrasında bir anlaşma yaparlar. Kendisine kalacak yer ve yemek vermesi karşılığında tezinden her gün bir sayfa vermek üzere anlaşırlar. Simon'un eve yerleşmesiyle Monty ve arkadaşları için hayat hakkında önemli şeyler öğrenecekleri ve kendilerini bulacakları bir süreç başlar. Başrollerinde Brendan Fraser, Joe Pesci, Patrick Dempsey ve Moira Kelly'nin oynadığı filmin yönetmen koltuğunda Alek Keshishian oturuyor.

    2. Dan In Real Life (2007)

    Köşe yazarlığı yaptığı gazetede insanlara hayatlarıyla ilgili tavsiyeler veren Dan, sıra kendisine geldiğinde çok da başarılı değildir. Üç kızı olan ve dul olan Dan aile buluşmasına gider. Bu sırada markette Beth ile tanışır ve etkilenir. Çok geçmeden Beth'in aslında kardeşinin kız arkadaşı olduğu gerçeğini öğrenir. İnsanlara verdiği tavsiyeleri kendisinin uygulaması vakti gelmiştir. Steve Carell ve Juliette Binoche'nin başrolleri paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Peter Hedges oturuyor.

    3. It's A Wonderful Life (1946)

    Üst üste yaşadığı olaylar sonrası intiharın eşiğine gelen George Bailey, intihar edeceği sırada bir koruyucu melek belirir. Melek kendisiyle bir oyun oynamak ister. Bu oyunda George, eski hayatına geri dönecektir ve hayatındaki insanlarla hiç tanışmasa ne şekilde hayat süreceklerini görecektir. Bu oyun sırasında George, insanların hayatlarında nasıl yer ettiğini ve hayatının değerini anlayacaktır. James Stewart ve Donna Reed'in başrollerinde oynadığı bu klasik filmin yönetmenlik koltuğunda Frank Capra bulunuyor.

    4. La Famille Bélier (2014)

    Paula'nın ailesi işitme ve konuşma engellidir. Ailesinin gündelik işleriyle ilgilenmek de onun görevidir. Aynı zamanda okul korosunda şarkı söyleyen Paula'nın yeteneği, müzik öğretmeni tarafından keşfedilir. 16 yaşındaki Paula'nın tercih yapması şarttır. Ya ailesinin yanında kalıp onların hayatını idame ettirmesini sağlayacak ya da yeteneğine sarılıp hayallerinin peşinden gidecektir. Karin Viard, François Damiens, Louane Emera ve Eric Elmosnino'nun başrollerinde olduğu filmin yönetmen koltuğunda Eric Lartigau oturuyor.

    5. Beginners (2010)

    Bağlanma sorunları çeken ve bu yüzden düzgün bir birliktelik yaşayamayan Oliver, annesinin ölümü sonrası babasıyla daha yakın bir ilişki kurmaya başlamıştır. 75 yaşındaki babasının eşcinsel olduğunu öğrenmesi ve bu durumu irdelemeye çalışırken kendi hayatını ve yalnızlığını sorgulamayı başlaması üzerine hayata bakışı değişen Oliver, Anna ile tanışır. Başrollerinde Evan McGregor, Christopher Plummer ve Melanie Laurent'in bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Mike Mills oturuyor.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.