Modunuzu Yükseltecek 6 Film

Modunuzu Yükseltecek 6 Film
  • 0
    0
    0
    0
  • Bildiğiniz gibi tüm dünya Covid19 virüsü sebebi ile çok zor bir dönemden geçiyor. Ülkemizde de artan vaka sayısı insanları ciddi önlemler almaya itti. Bu süreçte birçoğumuz eve kapanmak zorunda kaldık ve durumun psikolojik zorlukları ile karşı karşıya geldik. Ancak evde kaldığımız süre boyunca ruh halimizi iyi tutmamız çok önemli. Sosyal medyada ve haber kanallarında salgın dışında bir konu konuşulmazken mevcut duruma pozitif yaklaşabilmek pek mümkün değil. Ama bu dönemde berrak bir zihin için arada sırada gündemden uzaklaşmak da büyük bir ihtiyaç. Biz de bu sebeple modunuzu yükselteceğini düşündüğümüz birkaç filmi sizler için listeledik. Umarız ki bu filmler sizi mutlu eder ve çok daha iyi bir ruh haline girmenizi sağlar. Şimdiden iyi seyirler. Sağlıkla kalın!

    Little Miss Sunshine (2006)

    Bir arada ama birbirinden kopuk bir aile, bir minibüs içinde ülkeyi baştan başa geçmek zorunda kalırlarsa ne olur? Küçük kızları bir güzellik yarışmasında üst aşamaya geçince, onun hayalini gerçekleştirmek için kendilerini hem ekonomik hem de ruhsal olarak zorlayacak bir yolcuğu göze alan aileyi anlatan yapım, tam bir yol filmi. Film boyunca her bir aile üyesini daha yakından tanıyor ve en başta pek hoşlanmamış olsanız dahi onları anlamaya başlıyorsunuz. Dağılmış görünen bir ailenin derinlerde birbirlerine ne kadar bağlı olduğunu anlatan filmi izlerken siz de kendinizi ailenin bir üyesi gibi hissedeceksiniz.  

    The Intern (2015)

    Sıra dışı dostluk hikayeleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Bu film de tam olarak böyle bir dostluğu merkezine alıyor. Usta oyunculardan iyi bir komedi izlemek isterseniz, The Intern aradığınız film. Başarılı şirket sahibi Jules Ostin ile şirketin yetmiş yaşındaki yeni stajyeri Ben’in zamanla iş ilişkisini aşıp ilerleyen dostluğunu izlemek sizin de keyfinizi yerine getirecek!  

    Hotel Transylvania (2012)

    Yıllardır şatosundan çıkmayan ve geçmişte yaşadıkları yüzünden insanlardan nefret eden Dracula’nın maceraperest kızı dönüp dolaşıp bir insana aşık olunca, Kont Dracula yüzyıllardır süren ön yargılarını kırmak zorunda kalır. Moral yükseltmenin en iyi yollarından biri de animasyon filmleri izlemek! Siz de bu eğlenceli animasyonda Frankenstein, Kont Dracula ve daha birçok canavarın dünyasına dalıp onların tarzında eğlenmeyi öğrenebilirsiniz.

    Ölümlü Dünya (2018)

    Türk işi aksiyon nasıl mı olur? Tam olarak böyle! Derin bir suç örgütü üyesi bir aile kendilerini kurtarmak zorunda kaldıklarında her şeyi riske atarlar ve yıllarca hizmet ettikleri örgüt bu kez onların peşine düşer. Peki, bu çok ciddi görünen hikaye tam olarak nasıl sizin keyfinizi yerine getirecek? Aslında filme dair can alıcı detayları vermeden bu soruyu yanıtlamak zor. Bu sebeple aksiyon komedi türündeki bu yapımı listenize eklemenizi şiddetle öneriyor ve seyir keyfinizi bozmamak adına daha fazla bilgi vermiyoruz.  

    Love, Actually (2003)

    Romantik film sevenlerin çok hoşuna gidecek olan Love Actually, birbirinden bağımsız birçok farklı hikaye ile aşkın her halini çok iyi şekilde anlatıyor. Noel’e bir hafta kala, hayatları birbirinden çok farklı on insanın hayatlarından ufak kesitler sunan film içinizi ısıtacak cinsten.    

    Grease (1978)

    Modunuzu yükseltmek için müzikal bir filmden daha iyi ne olabilir ki? Efsane müzikal komedi Grease, abartılı dönem kıyafetleri ve dilinize dolanacak ‘You’re The One That I Want’ şarkısı ile gününüzü iyi geçirmenin iyi bir yolu olabilir. Unutulmaz bir yaz aşkı yaşayan ancak sonunda ayrılıp okullarına dönmek zorunda kalan Danny ve Sandy, döndüklerinde büyük bir sürprizle karşılaşırlar. İyi haber, artık ikisi de aynı okuldadır. Kötü haber ise, ikisinin de birbirine düşman iki grubun üyesi olmasıdır. Listemizi filmin unutulmaz sahnesi ve hala daha herkesin aklında olan şarkı ile noktalıyoruz. Şimdiden iyi seyirler!

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.