Karanlık Bir Aşka Çağrı: Chase Atlantic

Karanlık Bir Aşka Çağrı: Chase Atlantic
  • 0
    0
    0
    0
  • Aşkın, çoğu müzisyen için en iyi ilham kaynağı olduğunu biliyoruz. Aslında hepimizin hayatında ilham kaynağıdır. İster mutlu olsun isterse mutsuz, bir şekilde hayatlarımızı ve ilhamımızı etkiler. Aşkın iyi tarafından etkilenmektense karanlık tarafını ilham kaynağı olarak alan bir grup var.

    İki kardeş Mitchel Cave, Clinton Cave ve arkadaşları Christian Anthony olmak üzere üç kişiden oluşan Chase Atlantic, Avustralyalı müzik grubudur. Mitchel ve Clinton Cave grup kurulmadan önce Youtube kanallarında müzik paylaşıyorlardı. Christian Anthony ve Mitchel Cave, The X Factor Avustralya’nın 2012 sezonunda What About Tonight adlı grubun üyeleri olarak ilk kez karşımıza çıktı. Yarışmayı finalistler olarak bitirdikten kısa bir süre sonra What About Tonight grubu dağıldı. Christian Anthony ve Mitchel Cave, Clinton Cave’i de katarak Chase Atlantic grubunu kurdular. Christian’ın katılımıyla tarzlarını genişletip, çağdaş hiphop ve trap müzik kültürlerini, alternatif rock ve pop şarkılarına dahil ettiler. Grup, parçalarını sosyal medyadan paylaşarak ve Avustralya’da turne yaparak büyüdü.

    2014 EP'leri Dalliance'ı, ertesi yıl albümün viral teklisi olan "Friends" parçasını içeren EP albümü Nostalgia takip etti. 2016’da Warner Bros’a girdiler ve 2017’de Part One, Part Two ve Part Three olmak üzere üç EP albüm daha yayınladılar. 2017 Ocak ayında Chase Atlantic adıyla ilk çıkış albümlerini yayınladılar. 2019 Ocak ayında da Don’t Try This adlı 6. EP albümlerini çıkardılar.

    Mitchel Cave’e göre üretim onlar için en önemli unsur. Üretimlerini duyguların karanlık ve yoğun yönlerinden alıp kendilerine has alt yapılarıyla birleştiriyorlar. Onların şarkılarında aşkın mutlu ve güzel yanlarını değil, bulanık yanlarını görüyoruz. Chase Atlantic'i müzik dünyasında daha sık görmeyi umuyor ve yazımızı, sizleri şarkılarıyla baş başa bırakarak sonlandırıyoruz.

    https://youtu.be/j-_vl5AXsj0 "My tolerance is going up And I'm getting numb to the feeling, yeah And I've been abusing drugs I'm getting numb to the feeling, yeah I need you to show me love 'Cause I'm getting numb to the feeling, yeah"  https://youtu.be/JcOCAmj3fDs "I’m driving too fast in my lincoln town car and I think I just might flip it over, I've been in a rage and I'm headed your way with the devil on my fucking shoulder" https://youtu.be/vmM7h2fKdAY "You're wearing nothing but my t-shirt Call me shallow but I'm only getting deeper, yeah Stay on the ground until your knees hurt No more praying baby imma be your preacher" https://youtu.be/IIVm_2Ep1dk "Okay Okay Dirty habits well you don't say, you don't say, I've got dirty in my own veins, Cobain Try to stop my I'm like no way, no way" https://youtu.be/DHBunMwuhMI "Oh, baby, take a look around I'm the only one that hasn't walked out I'm right here, here"

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.