Son Zamanların Popüleri Subnautica Hakkında 11 Tüyo

Son Zamanların Popüleri Subnautica Hakkında 11 Tüyo
  • 1
    0
    1
    0
  • Subnautica'yı, Steam önerilerinde sürekli görüyorduk ve zaten hepimiz aşinalık kazanmıştık. Ancak hala bilmeyenleriniz ve başlamayı düşünenleriniz varsa açıklayalım, nedir bu Subnautica? Okyanuslarla kaplı bir gezegenin yörüngesine giren uzay gemisi aniden bir arıza yapıyor ve gemi mevzu bahis gezegene düşüyor. Biz ise enkazdan kurtulan mürettebat üyesi olarak hayatta kalmaya ve gezegenden kaçmamıza yardımcı olacak materyaller üretmeye çalışıyoruz ve hikayemiz başlıyor. Oynayıp oynamamak arasında arafta kalsak da merakımıza yenik düşüp bu maceraya biz de atıldık ve sizler için bir liste hazırladık. Buzdağının görünmeyen yüzüne iniyoruz, hazırlanın!  
    1. Su ve yemeğinizi stokta mutlaka bulundurun. Kolay erişilebilir olmasına rağmen karakterinizin ani ihtiyaçları sizi geri dönmeye mecbur bırakabilir.  
    2. Topladığınız materyallerle anlık olarak ihtiyacınız olmasa da hikayede işinize en çok yarayacak aletleri yapın. Yani topladığınız metaryelleri akıllıca kullanın.
    3. İşiniz olmasa da en derin yerlere dahi gidin, çünkü en iyi materyaller derinlikle doğru orantılı olarak dağıtılmış durumda.
    4. En derinlere gidebilmek için ise ekipmanlarınızı mutlaka geliştirin. Aksi takdirde hikayede ve serbest oynayışınızda ilerleme gösteremezsiniz.
    5. Kendinize karakterinizin ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabileceğiniz bir base kurun. Base'i kurmak oyun üzerinde hakimiyet kurmanıza ve aynı zamanda okyanusta cesurca gezinmenize de yardımcı olacaktır.
    6. Base'i her yere eşit uzaklıkta, yani karakteriniz için önem arz eden madenlere ve yerlere kolay erişebileceğiniz şekilde konumlandırın. Bu size oyun içerisinde büyük kolaylık sağlayacaktır.
    7. Base'inizin kapısını da mümkün olduğunca etrafı boş ve çıkışınızda kafanızı karıştırmayacak bir yere koyun. Aksi takdirde duraksamalara neden olup, kafanızı allak bullak edebilir.
    8. "İçerisi çok güzel, buraya şunu koysam..." ya da "Şuraya bak bee!" gibi tepkiler vereceğinizi biliyoruz. Bu yüzden sizi peşin peşin uyaralım. Oyunun ihtişamına kapılmayın. Önceliğiniz, karakterinize yararı dokunacak, karakterinizin karnını doyuracak, ekipmanlarını geliştirecek mekanizmalar kurmak olsun.
    9. İçeriye birkaç tane depo kurun. Böylece karakterinizin envanterini depoya aktarıp yüksüz devam edebilirsiniz. Bu ayrıca karakterinizin daha elzem şeyleri taşımasını sağlayacak.
    10. "Nasıl olsa okyanustayım, ne işim var dışarıda!" demeyin. Olay okyanusta geçiyor olsa da oyun için çok önemli şeyler okyanusun derinlerinde olduğu gibi aynı zamanda karaya da dağıtılmış. Dışarıyı ihmal etmeyin.
    11. Son olarak mükemmel grafiklerin tadını çıkarın. İyi oyunlar!

         

    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.