Kratos’tan Jason’a Mortal Kombat Misafirleri

Kratos’tan Jason’a Mortal Kombat Misafirleri
  • 1
    0
    0
    0
  •  Mortal Kombat serisi, özellikle de son iki oyunuyla bünyesine misafir karakterler dahil etmeyi oldukça sevdiğini gösterdi. Mortal Kombat 9’da Kratos’la bizleri sevindiren firma, son oyunu olan Mortal Kombat X’te de birden fazla karakteri bünyesine dahil ederek bizlerin kalbini bir kez daha kazanmayı başardı. Gelin beraber bu sevdiğimiz misafir karakterlere ufak bir göz atalım.

    Kratos, Mortal Kombat(2011)

    God of War serisi üçüncü oyunuyla birçok oyuncudan beğeni topladıktan sonra bunu bir fırsat olarak gördüğünü tahmin ettiğimiz Nether Realms Stüdyosu Kratos karakterini bünyesine dahil etti. Diğer tüm sayacak olduğumuz karakterler gibi yalnızca bir oyunluk bizlere sunulan Kratos, fatality’lerinde ve özel kombolarında gördüğümüz kendi serisindeki silahlarıyla bizleri çok sevindirdi. Aşağıdaki videodan fatality’leri izleyebilirsiniz. Harita eminiz sizlere de tanıdık gelecektir.

    Freddy Krueger, Mortal Kombat(2011)

    Elm Sokağı Kabusu filminden tanıdığımız Freddy, o keskin parmaklarıyla Scorpion dövmeye geliyor. İlk olarak bu oyunda gözüken Freddy, Mortal Kombat X’in mobil versiyonunda da oynanabilir karakter olarak mevcut. Kratos’la aynı oyunda bulunmaları bile çok heyecan verici bir durumken Freddy’nin Mortal Kombat evrenine yakışır stili ve hareketleri onu çok sevmemize sebep oluyor.  

    Predator ve Alien, Mortal Kombat X

    Alien filmlerinde bizleri korkuttukları yetmiyormuş gibi bir de bu oyunda karşımıza çıkarak elimizdeki gamepad’in titremesine sebep oluyorlar. Alien karakteri çok öyle olmasa da Predator karakterinin oyuna çok yakıştığını söylemeden geçemeyeceğiz. Erron Black’le Predator dövmenin keyfini bana başka hiçbir dövüş oyunu veremedi bugüne kadar. Buraya ikisinin de bulunduğu bir video koyuyoruz:  

    Jason Voorhees, Mortal Kombat X

    Yüzünde delikli maskesi, elinde döner bıçağıyla çılgınca sağa sola koşturup terör estiren abimiz Jason, Mortal Kombat X oyununda da bizlere merhaba diyor. Filmini izlerken kendisinden korktuğumuz bir karakteri alıp önüne geleni pataklamak veya korktuğu zamanların acısı çıkarmak için karşısına Jason’ı alıp pataklamak isteyenler için bulunmaz biz fırsat. Bu abimizin konu fatality olunca da ne kadar acımasız olduğunu merak edenler için buyurun videomuz:   Elbette Mortal Kombat serisinin misafir karakterleri bu kadarla sınırlı değil. Sadece en dikkat çekicileri ve en beğendiklerimizi listemize dahil ettik.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.