Telefonda Oynayabileceğiniz 20 Pixel Art Oyun

Telefonda Oynayabileceğiniz 20 Pixel Art Oyun
  • 2
    0
    0
    0
  • Yeni oyunlara inat hala Retro ve piksel oyunlar sevenler için telefonda oynayabileceğiniz 20 piksel art oyunu inceledik. Grafikleri harika olmasa da eğlenceli ve basit oynanış sunan saatlerce oynayabileceğiniz oyunları sizin için derledik.

    1.Pixel Dungeon

    Çevrimdışıda oynayabildiğiniz bu oyunda sıralı vuruş sistemiyle ilerlediğiniz eşyaları kullanırken şans sisteminin olduğu (eşya sizi lanetleyebilir ya da normal bir şekilde kullanabilirsiniz). Warrior, mage, rogue ya da huntress (ilerledikçe açılmakta) karakterleri ile ilerleyebilirsiniz. Her zindan geçtikçe düşmanlar biraz daha çeşitleniyor. Boss dövüşü için ise baya bir strateji yapmanız lazım. Tuzaklar ve açlıkla mücadele ettiğiniz bu oyunda tek canınız var. Hayatınızı sıkı koruyun loot’unuz bol olsun.

    2.Soda Dungeon

    Final Fantasy oynadıysanız bu oyunu muhtemelen seversiniz. Bir sürü farklı zindanları, canavarları ve kahramanları olan zaman öldürmek için birebir bir oyun. İsterseniz ilerlerken kendisi de savaşabiliyor ama karakterleriniz bazen saçma kararlar alabilmekte.

    3.Tiny Dice Dungeon

    Bari zardan düşseydik abi diyebileceğiniz bir oyun.  Karşılaştığınız canavarın canı kadar toplamda zar atınca pokemon gibi yakaladığınız onlar ile beraber savaşabildiğiniz bir oyun. Zarlarınız asılında yetenekleriniz. Zar kazanmak biraz zor ama güçlendirdikten sonrada savaşlar kolay. Bossların diğer canavarlardan devasa olması ise oyuna neşe katıyor.

    4.Fury Survivor: Pixel Z

    Hayatta kalmaya çalıştığınız bu oyunda tarlanızda sebze yetiştirip zombilerden kaçarak loot yaptığınız harika piksel grafiklere sahip uzun soluklu bir oyun.

    5.Bit Heroes: An 8-Bit Pixel RPG Quest

    Arkadaşlarınızla klan kurup birlikte zindan temizlemeye başlayıp daha sonra klan savaşlarına kadar ilerlettiğiniz bu oyunda çeşitli birçok özelik ve boss var. Oyunun tek kötü yanı kalabalıklaştıkça pikseller birbirine karışıyor.

    6.The Last Vikings

    Karakterinizi geliştirebildiğiniz diğer köyleri de yağmalayabildiğiniz, geminizi tasarladığınız tarihin tozlu sayfalarında kalmış bir piksel oyun.  Viking hikâyeleri ve unsurlarıyla sanata dökülmüş eğlenceli ve tatlış bir oyun.

    7.Knights of Pen & Paper 2

    Oyunda hızlıca ilerlemek için para harcamanız gerekiyor. Ama yeterince sabrınız var ise her gün bir zindan bitirip ek paketlerini zamanla açabilirsiniz. Karakterlerin özelliklerini ve kişiliğini seçmek size kalmış. Frp oyun sevenler için tam anlamıyla düşünülmüş. Zar sistemi ve anlatılan hikâyelerle ilerleyen oyunumuzda en doğru kararı ve gerektiğinde kaçabilmeye göz almalısınız. Eğer düzgün bir stratejiyle girmeyip bodoslama dalarsanız bu sizin için karakter diriltmede kazandığınız çoğu altınınızı zarara uğratabilir.

    8.The Sandbox Evolution

    Önceden tanımlanmış şablonlar kullanıp veya sıfırdan başlayıp müzik, piksel resim ya da fizik kurallarını hiçe sayıp yeni evrenler yaratabilmeyi sağlayan muhteşem bir oyun.

     9.RPG Clicker

    Birincil saldırı, mana dengesi ve büyü hasarını çok iyi ayarlanmış. Grafikler Retro grafikli bir oyun için oldukça yeterli olmuş. Tek yapmanız gereken ekranınızı alev aldırmadan ya da kırmadan hızlıca vurmak.

    10.METAL SLUG DEFENSE & METAL SLUG ATTACK

    İlk oynadığım oyunlardan biri olan Metal Slug’ın strateji ve taktik yapma oyunu. Ne kadar yıl geçerse geçsin karakterlerinin tasarımı, eğlenceli yanları oyunun komik detayları asla özünü kaybetmiyor.

    11.Dunidle: Dungeon Crawler & Idle Hunter Boss Heroes

    Boss keserken kanser olabileceğiniz fakat ilerlerken farklı düşman çeşitliliği ile keyif alabileceğiniz biraz zor bir oyun.

    12.Ailment

    Yoldaşlarınız ölürken üzülerek ilerlediğiniz güzel bir hikâyesi olan sonunda şok olacağınız uzay temalı hafif adrenalinle baş başa kalacağınız devamının gelmesini istediğim nadir oyunlardan biri.

    13.Timing Hero: Retro Fighting Action RPG

    Zamanlamanızı çok dikkatli kullanmanız gereken gameboy temalı old-school bir rol yapma oyunu.

    14.Yeah Bunny 2

    Bir tavşanı oynadığınız bu platform oyununda her şey çok şirin ve çok tatlı.

    15.Sword Of Xolan

    Bir Türk grafikçi tarafından yaratılmış olması gurur verici. Oyun diğer platform oyunlarına kıyasla kolay değil ve ince düşünülmüş. Atari dönemlerindeki zorluk seviyesiyle eşdeğer. Üç canınız, üç sağlığınız ve üç kalkanınız var dikkatli kullanın.

    16.Retro Shooting: Plane Shooter

    1944,Sky Destroyer, Dragon Sprit gibi eski tarz Retro uçak oyunlarının yeni nesil piksel grafiklerle harmanlanmış hali.

    17.Cthulhu Virtual Pet 2

    Küçükken elimizden bırakmadığımız Tamagotchi sanal hayvan oyununun Cthulhu versiyonu. Çok tatlı gözükse de içinde yine de bir şeytan yatıyor.

    18.Stranger Things: The Game

    Küçük ama öz bir temayla karakterlerin kendine özel yetenekleri ve tekrara düşmeyen oyunda dizi senaryosuna yakın ve düzgün planlanmış bir oyun.

    19.Life is a Game

      Doğumunuzdan ölümünüze kadar sadece ilerlediğiniz yapacağınız seçimleri hızlıca karar vererek hayatınızı nasıl değiştireceği konusunda çok minik ve anlamlı bir oyun. Benim minik bir arabam ve eşim vardı ailemin yanında mutlu mesut yaşlı bir şekilde öldüm.  

    20.Gladiator Rising: Roguelike RPG

    Çocukken internetteki flaş oyunlar arasında efsane olan oyunun pikselleştirilmiş hali. Oyununda amacımız düellolara katılmak ve diğer mahkûmları yenmek olacak. Gladyatör oyununda önce kendi gladyatörünüzü yaratıyorsunuz. Düelloları kazandıkça ödül olarak altın kazanıyoruz ve bu altınlarla silahlar, büyüler veya koruyucu giysiler alabiliyorsunuz. Hatta kiliseden iksirler bile alabilirsiniz Ne kadar çok savaşırsanız o kadar çok para kazanırsınız ve o kadar güçlü olabilirsiniz.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.