Oyun Dünyasına Yeni Girenler İçin Oyun Rehberi #2

Oyun Dünyasına Yeni Girenler İçin Oyun Rehberi #2
  • 1
    0
    0
    0
  • Oyun oynamaya devam ediyor musunuz? Bir önceki yazıda size önerdiklerim arasından güzel oyunlar buldunuz mu? Eğer bulmadıysanız ve bu oyunlar size yetmediyse hoş geldiniz. Size yeni oyun önerilerimle geldim. Bir öncesinde olduğu gibi bunları da ücretsizler içinden seçtim. İlk yazıyı okumadıysanız buradan ulaşabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

    Bir Önceki Yazıda Hiç FPS Oyunu Paylaşmamışsın!

    Counter'dan iyisi yok... Tamam tamam. İyi ve ücretsiz FPS oyunları mevcut. İçinizdeki aksiyon arayışını  yanıtlamak için ideal birkaç oyunu şöyle bırakayım!
    • Paladins
    • Team Fortress 2
    • Counter Strike Global Offensive
    • Quake Champions
    • Black Squad

    Peki Senin Önerdiğin, Oynayın Dediğin Neler Var?

    Ben kesinlikle oyun önerirken kendi zevkimi temel almam. Sıkılırsınız benim zevkimden. Bu ben sıkıcı olduğum için değil, sizinle zevklerimizin farklılığından dolayı böyle. Öte yandan herkese hitap edebileceğini düşündüğüm ve önerebileceğim oyunlar var mı? Var! Crusader Kings II: Bu herkese hitap ettiğini düşündüğüm bir oyun değil. Bu sizi oynarken zorlasın istediğimden. Çünkü hem tarihe alakalı, hem de stratejilerde zorlukla tatmin olmak isteyen olacaktır. Nitekim böyle biri değilseniz bile bakın bu oyuna. Neden tavsiye ettiğimi, oyunu iyice öğrendiğinizde anlarsınız! Digimon Masters Online: Bu işte, bunu kesinlikle oynanışından başka sebeplerle tavsiye ediyorum. Küçükken benim gibi bu animeyi izlemekten bıkmadıysanız, oyuna da kesinlikle bakın derim. Çünkü Digimon izlerken bir çoğunuz, onlarla oynamayı istedi. Brawlhalla: Bu da arkadaşlarınız ile girmek isteyeceğiniz oyunlardan. Tıpkı Super Smash Bros'a benzer dövüş oyunu mekaniğiyle eğlenmek için birebir! VRChat: Kafa dağıtmalık bir oyun. Avatar Chat oyunlarında amacınız çok ekstrem değildir. Girer avatarınız ile oda oda dolaşıp chat yaparsınız. Hepsi bu. Asıl eğlenceli kısım ise oyundaki ortam ve sosyallik. Oyun VR kasklar için tasarlanmış. Ancak kesinlikle kullanmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz gibi takılabilirsiniz. Risk: Global Domination: Pek de yeni bir oyun değil. Çok öncelerden beridir, Risk'i masaüstünde oynarız. Ancak Risk: Global Domination ile sonunda masaüstümüüze varabildi. Eğer arkadaşlarınız ile oynamak istiyorsanız kesinlikle birebir. EVE Online: İçinde kaybolmak isteyeceğiniz türden bir oyun. Uzay konusunda en geniş kapsamlı içeriğe sahip bir MMO. İstediğiniz birçok şeyi yapmanız mümkün. Kesinlikle tavsiye ederim. Destiny 2: Yine oynayabileceğiniz bir başka güzel oyun. Activision'ın loot toplamaya dayalı bir oyunu. Loot toplamaya dayalı bu oyunun da oyuncu kitlesi bayağı geniş. Oynarken tek kalmayacağınız güzel oyunlardan.

    Şimdilik Benden Bu Kadar!

    Umarım liste hoşunuza gitmiştir. Yeni oyuncu biri olarak bu oyunlar benden alabileceğiniz en iyi ücretsiz oyun tavsiyeleriydi. Öte yandan bu oyunlar sizi oyun oynamaya ikna ederse belki daha farklı ve güzel oyunları satın almak konusunda fikriniz değişebilir. Umarım oyun camiasına sizi de kazandırabilmişimdir. Kendinize iyi bakın! İyi eğlenceler.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.