Son Moda Bir New Yorker: Carrie Bradshaw

Son Moda Bir New Yorker: Carrie Bradshaw
  • 13
    0
    1
    0
  • Carrie Bradshaw. New York Star gazetesinin köşe yazarlarından biri ve belki de New York City’nin en tarz 4 kadınından sadece biri. Sex and the City biteli belki de 15 yıl oldu ancak Sarah Jessica Parker’ın hayat verdiği Carrie karakterinin stili hala konuşulmaya devam edildiği gibi günümüzün 90’lar vintage modasının da aranan bir ismi halinde.

    "Risk almadan fark edilmek zor." Carrie bunun en farkında olan isimlerden biriydi. Sahip olduğu cesur stili hayatımıza 90'larda girse de yıl 2019 olmuş ve bazen hala kıyafetlerimizi, Carrie olsa ne yapardı diye planlıyoruz. Sex and the City hayranları bunu çoktan kendine sordu bile.

    Carrie Bradshaw belki hayatımızda artık yok, yani en azından haftada bir çıkıp bizi güncel olarak renkli hayatına dahil edemiyor ama ondan kalan stil parçalar ve trendler hala hayatta ve bizim de hayatımızı renklendirmek için sırada bekliyorlar. İşte hala günümüzde bile moda olan Carrie Bradshaw’ın stil parçaları!

    Şeffaf Ayakkabılar

    Her ne kadar bu ayakkabıları son dönemde Kardashian/Jenner kardeşlerde görsek de aslında modası daha eskiye dayanıyor. Carrie’nin Mr. Big’e ‘Your girls is lovely, Hubble.’ dediği bölümde her ne kadar beyaz elbisesi dikkat çekse de ya da birlikte suya düşseler de aslında gözler şeffaf ayakkabıdaydı. Günümüz modasında belki şu sıralar yerini başka ayakkabılara bıraksa da şeffaf ayakkabılar 90'lardan dirilip bugüne kadar gelmeyi başarmış. Belli ki kendisini daha çok göreceğiz!

    Eski Moda Şapkalar/Kasketler

    Carrie’nin stilinde belki de günlük hayatımızda uygulayabileceğimiz (biz sıradan faniler için) diğer bir tarzı. Kasket şapkalar takmak geçtiğimiz kış çok modaydı ve kışın vazgeçilmez parçalarından biri olmuştu. Her kombine coolluk katan bu parça tabii ki Carrie tarafından da bütün coolluğu ile kullanıldı. 

    Askılı Elbiseler

    Belki kış gelmiş olabilir ama güzel havalar sona ermeden ceketlerimizin içine askılı elbiseler giyebiliriz. Diziyi izlerken dikkatimizi çeken Carrie’nin havaya aldırmadan giydiği askılı elbiseler oldu. Giydiği birbirinden güzel elbiselerin yanı sıra kendisi elbise konusunda da oldukça cömert davranıyordu. (Ayakkabılardan sonra tabii ki.)

    Desen Karıştırma

    Bu yıl Londra Moda Haftası’nın da trendlerinden biri olan desen karıştırma modasını Carrie çoktan 90'larda hayatımıza sokmuştu. Bu trendten hala tam anlamıyla emin olmasam da Carrie’nin üstünde gördüğümde bu çiçek çatışması sanırım yine her haliyle gözüme güzel görünüyor. Günlük hayatta uygularken çok dikkatli olunması gereken bir trend. Bolca Pinterest ve Carrie Bradshaw fotoğrafı içinde kaybolmadan sokağa çıkmamayı öneririm!

    Kat Kat ve Daha Fazla Kat

    Kat kat giyinmek geçtiğimiz kış, belki de ondan önceki kış oldukça modaydı. Soğuk kış günlerinde boğazlı kazaklarımızın üzerine giydiğimiz kabanlar, onların üzerine doladığımız şallarla biraz geniş dursak da birbiri ile uyumlu parçalar ile yine cool bir görünüm sağlıyorduk. Carrie kadar karışık giyinmek riskli  gibi dursa da ne demiş yazar "Risk almadan fark edilmek zor." Teşekkürler Carrie Bradshaw! Bizim gibi fanileri de düşünerek stilimize katabileceğimiz binlerce kusursuz görüntü bıraktığın için.

    Kaynak


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.