Piyano-Çello İkilisiyle Günümüz Şarkıları: Brooklyn Duo

Piyano-Çello İkilisiyle Günümüz Şarkıları: Brooklyn Duo
  • 6
    0
    1
    0
  • 2014 yılında kurulan Brooklyn Duo, popüler şarkılara getirdikleri yaratıcı yorumlarla ve canlı performanslarıyla 850.000'den fazla YouTube abonesine ve Spotify'da aylık 403.953 dinlenmeye ulaştı.

    Marnie Laird ve Patrick Laird çifti, 2006 yılında bir oda müziği (chamber music) festivalinde tanışıp 2012 yılında evlendi. İkilinin kendilerini ve yaptıkları işi dünyaya tanıtması 2014 yılında gerçekleşti. 

    2014 yılında çift Shakira'nın Empire ve John Legend'ın All of Me şarkılarını piyano ve çelloyla yeniden yorumladı ve bu kayıtları YouTube'da yayınladı. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Shakira, kendi şarkısına yapılan cover'ı gördü ve kendi Twitter hesabından ''We're loving Brooklyn Duo's piano/cello cover of #Empire! Great work guys.'' mesajıyla videonun linkini paylaştı. Bu paylaşım, çiftin izlenme sayılarını da düzenli olarak yükseltmeye başladı.

    Çiftin Spotify ve YouTube hesaplarında The Beatles'den Metallica'ya, Ariana Grande'den Billie Eilish'e kadar birçok ünlü grubun ve ismin popüler şarkılarının piyano ve çelloyla birlikte yorumlanmış halleri bulunuyor.

    İkilinin Spotify'da en çok dinlenen şarkılarından oluşan çalma listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yaptıkları güzel işlerin devamını diliyoruz.

    ?utm_source=generator" width="100%" height="380" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture">

     


     
     Kaynak: :)


     
     


     
     


    Yorumlar (1)
    • Okuması çok zevkli ve bilgilendirici bir yazı olmuşş!!

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.