Ölmek İçin Zaman Yok

Ölmek İçin Zaman Yok
  • 1
    0
    0
    0
  • "Geçmiş ölmedi." Daniel Craig'in son James Bond filminin fragmanı, her yönden klasik bir his veriyor. Daniel Craig, 2006'nın Casino Royale'inde James Bond rolünü ilk kez giydiğinde, Ian Fleming'in ünlü süper casusunun geleneksel görüntüsünü pencereden dışarı atıyor. Eski James Bond'lar büyüleyici ve gösterişliyken, Craig'in için için yanan yoğunluğu, 21. yüzyıl karakterini temel aldı. Yaklaşık 15 yıl sonra, Craig nihayet smokini giyiyor. Ve No Time to Die'da, bunu tıpkı diğerleri gibi, tartışmasız bir şekilde vintage James Bond gibi görünen ve hissettiren bir filmde yapıyor.

    NE OLDU? - Perşembe günü, Ölmek İçin Zaman Yok filmi için yeni bir fragman yayınlandı ve filmin Nisan'daki orijinal çıkış gününden aylar sonra. (Neden geciktiğini tam olarak biliyorsunuz.) Ne yazık ki, Kasım ayı için sadece "Sinemalarda" tanıtımını yapılıyor.

    Yeni 007 fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

    "GEÇMİŞ ÖLÜDÜR" Ölmek İçin Zaman Yok filminin fragmanı, tüm hesaplara göre, geleneksel bir film fragmanıdır. Filmin tüm havalı kısımlarını - patlamalar, akrobasi hareketleri, havalı yeni teknolojiler - vurgularken, dünyayı tehdit eden yeni bir kötü adam olan Safin (yaralı bir Rami Malek tarafından canlandırılan) üzerine odaklanan hikayeyi özetler.  Ama Ölmek İçin Zaman Yok ile ilgili farklı olan şey, 007'nin ne kadar etkisiz bir şekilde hissettirdiği. Sanki tüm klasik filmlere ve izleyicinin bir James Bond filminin ne olduğuna dair algısına değiniyormuş gibi, Ölmek İçin Zaman Yok, klasik Monty Norman temasını daha önce hiçbir Daniel Craig filminde  hissettirmediği şekilde gururla yayıyor. Daniel Craig'in dış görünüşte daha sert tavrına rağmen, içinden değilmiş gibi. James Bond'u nasıl eğlendireceğini biliyordu. 

    ANALİZ - Daniel Craig'in başrolünü oynadığı son James Bond filmi olarak, franchise'ın filmi bir tür "bir dönemin sonu" olarak görünüyor. Bu nedenle, filmin (veya en azından fragmanının) sadece Craig döneminin belirgin bir şekilde geleneksel olmayan tonundan ziyade serinin tüm tanıdık ruhunu katması şaşırtıcı değil. No Time to Die filminin vizyona girmesi, sinema salonları meselesi. Sinema salonları, en azından Türkiye'de, her yerde vizyona girebilecek durumda değil ve muhtemelen Ölmek İçin Zaman Yok sinemaya girdiğinde, gidemeyeceğiz. Filmin çıkış tarihi biraz tuhaf Bond genelde Ekim-Kasım arasında çıkardı. Ölmek İçin Zaman Yok'u planlaması da tuhaf. Bu keyfi bir şey ama James Bond filmleri sonbahar sezonu için daha uygun. O zaman Daniel Craig'in pahalı kazaklarının tadını çıkarmak hoş olurdu.

    https://www.npeal.com/007-ribbed-army-sweater-navy-blue

    İNGİLTERE'DE 13 KASIM VE 20 KASIM ABD'DE SİNEMALARDA


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.