Bir Çırpıda Bitirebileceğiniz Bir Dizi: Go On

Bir Çırpıda Bitirebileceğiniz Bir Dizi: Go On
  • 6
    0
    1
    2
  • GO ON, 2012-2013 tarihleri arasında NBC'de yayınlanan sitcom televizyon dizisidir. Başrolde Friends dizisinden tanıdığımız Matthew Perry, eşinin ölümünden sonra toparlanmaya çalışan bir spor radyo sunucusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Ryan King adlı karekteri canlandıran Perry'ye Laura Benanti, John Cho, Allison Miller gibi oyuncular eşlik etmektedir. 1 sezonluk dizi toplam 22 bölümden oluşmaktadır.

    Friends dizisi bittikten sonra oyuncuların oynadığı yapımlara göz atma ihtiyacı duydum. Bu diziyi izleyince bu kadar geç keşfettiğime üzülmüşümdür sanırım. Gerek konusu olsun gerek yapılan espiriler gayet hoştu. Boş vakitlerde keyiflenmek için gayet yeterli bir dizi. Ayrıca Matthew Perry rolüne ayrı bir yakışmış. İzlerken Friends dizisinde canlandırdığı Chandler karakterinden esintiler görmeniz oldukça mümkün.

    Herkesin her yerde paylaşmaya doyamadığı sitcomları zaten biliyorsunuzdur. Friends, How I Met Your Mother, The Office, The Big Bang Theory vs. Eğer herkesin çok bilmediği ve keyif alarak bir oturuşta izleyeceğiniz bir dizi arıyorsanız bu dizi tam size göre. Keyifli seyirler dilerim. 

     


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.