Madonna Kendi Hayatını Konu Alan Filmin Yönetmenliğini Üstlenecek.

Madonna Kendi Hayatını Konu Alan Filmin Yönetmenliğini Üstlenecek.
  • 0
    0
    0
    0
  • Müzik piyasasında kendisine has bir tarz yaratmayı başaran ve birçok nesli peşinden sürükleyen başarılı sanatçı Madonna kendi kariyerini konu alan bir filmle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Daha önce Dick Tracy, The Next Best Thing ve Evita gibi filmler ile oyunculuk alanında kendini kanıtlamış olan başarılı sanatçı Filth and Wisdom ve W.E. filmleri ile de yönetmenlik tecrübeleri edinmişti.

    Universal Pictures çatısı altında çekilecek olan fimin yapımcılığını Amy Pascal üstlenecek. Filmde rol almayacak olan Madonna ise beyaz perde de kendisini canlandıracak oyuncunun seçilmesi için yapımcılara yardımcı olacak.

    Bir biyografi türünde olan film konu olarak; Katolik bir ailede yetiştirilen Madonna’nın daha sonradan New York’a taşınması ve burada milyonları peşinden sürükleyen bir yıldız olma yolundaki yükselişini ve  zaman içerisinde uluslararası bir stil ikonuna dönüşmesini konu edinecek.

    Hayranlarının büyük bir merakla beklediği filmin oyuncu kadrosu ve vizyon tarihi ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.