Bir Aşk Bir Başka Aşk İçin Yaşanmıyor Olabilir Mi?: Aşk Tesadüfleri Sever 2

Bir Aşk Bir Başka Aşk İçin Yaşanmıyor Olabilir Mi?: Aşk Tesadüfleri Sever 2
  • 0
    0
    0
    0
  • Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın üstlendiği filmin, başrollerini Nesrin Cavadzade, Yiğit Kirazcı, Elif Doğan, Aytaç Şaşmaz ve iki usta isim Zuhal Olcay ile Uğur Polat paylaşmaktadır.

    Film yine tesadüfler üzerinden bir aşkı konu alır. 1960'lı yıllar ve günümüzü paralel bir şekilde iki aşk üzerinden kurgulayan hikaye bunu kafa karışıklığı yaratmadan, seyirciyi yormadan duygusal bir atmosferle anlatmayı başarır. 

    Bir Rum olan Niko ve Türk kızı Sema'nın dönemin imkansızlıklarıyla mücadele eden aşklarına karşın günümüzdeki hikayenin kahramanları Kerem ve Defne'yi ayrı düşüren başka sorunlar olur. Film bizlere bir aşk her şeye rağmen yine de yaşanamıyorsa kader bir başka aşk için mi buna izin vermiyor diye sordurur. 

    Peki hikayemizdeki tesadüf nedir? Bu konuda spoiler vermekten kaçınarak sadece filmin sonuna doğru anladığımız büyük tesadüften önce hayatın çoğu zaman aşıklara oyun oynamayı sevdiğini görürüz. Özellikle Sema ve Niko için bu böyle olmuştur. 

    Film kurgu ve müzik seçimleri konusunda oldukça başarılı. Hikaye gerçek bir hayattan uyarlama ancak biraz klişe gelebilir. Yine de senaryosunu kaleme alan Nuran Evren Şit ve yönetmenleri Ömer Faruk Sorak ve İpek Sorak doğru bir kurguyla bu filmi bütün klişelerine rağmen merakla izletmeyi başarmıştır. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.