Johnny Depp'ten Sonra Gellert Grindelwald Rolünü Mads Mikkelsen Üstlenecek.

Johnny Depp'ten Sonra Gellert Grindelwald Rolünü Mads Mikkelsen Üstlenecek.
  • 1
    0
    0
    0
  • Toplamda 5 seriden oluşması beklenen ve J.K. Rowling imzalı Harry Potter filmlerinin yaklaşık olarak 50 yıl öncesini konu alan Fantastic Beasts'in ilk serisi 2016 senesinde izleyicisi ile buluşmuş ve hatırı sayılı bir kitle tarafından oldukça sevilmişti.

    Daha sonra geçen 2 senenin ardından filmin devam serisi olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald vizyona girdi ve film ilk seride yakaladığı başarıyı katlayarak sinema dünyasında emin adımlarla yoluna devam etmiş oldu. 

    Serinin henüz alt başlığı belli olmayan 3.filmi ise bir takım talihsizliklerle baş etmek zorunda kaldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan film ilk olarak senaryo aşamasında yaşanan krizler nedeniyle, ardından da Koronavirüs yüzünden üst üste ertelendi. Daha sonra da filmde karanlık büyücü Gellert Grindelwald’ı canlandıran Johnny Depp’in, rolden ayrıldığı açıklamasıyla gündeme geldi.

    Warner Bross filmde başarılı oyuncu  Johnny Depp'in kadrodan ayrılmasının ardından canlandırmış olduğu karanlık büyücü Gellert Grindelwald rolünü Mads Mikkelsen'e verdi.

    Serinin 3. filmi olan Mads Mikkelsen'lı Fantastic Beasts 3, 15 Temmuz 2022'de vizyona girecek.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.