Ava Duvernay, Dc Karakteri Naomi'ye Cw Dizisi Geliştirecek

Ava Duvernay, Dc Karakteri Naomi'ye Cw Dizisi Geliştirecek
  • 1
    0
    0
    0
  • DC Comics karakteri Naomi, Ava DuVernay ve eski "Arrow" yazarı ve yapımcı Jill Blankenship sayesinde yakında The CW'ye gelebilir.

    DuVernay ve Blankenship, "Naomi" nin yazımına ve yürütücü yapımına katıldı. Potansiyel dizi, genç bir kızın kuzeybatıdaki küçük kasabasından çoklu evrenin doruklarına yaptığı yolculuğu konu alıyor. Doğaüstü bir olay memleketini sarsınca Naomi, kökenlerini ortaya çıkarmaya koyulur ve keşfettikleri kahramanlarımız hakkında inandığımız her şeye meydan okuyacaktır.

    Karakter, Brian Michael Bendis ve David F.Walker tarafından ortaklaşa yazılan, 2019 yılında kendi bağımsız çizgi roman serisinde çıkış yaptı. Jamal Campbell tarafından resmedilen çizgi romanlarda Naomi, enerji temelli güçlere ve ona inanılmaz güç ve diğer yetenekler veren süper güçlü forma dönüşme yeteneğine sahipti.

    DuVernay, ARRAY Filmworks aracılığıyla yürütücü yapımcı olacak ve ARRAY'den Sarah Bremner ve Paul Garnes yapımcılığını üstlenecek. DuVernay'in kapsamlı bir anlaşma altında olduğu Warner Bros. Television stüdyo olarak hizmet verecek.

    Yeşil ışık yakılırsa Naomi, DuVernay'in bağlı olduğu en azından üçüncü DC projesi olacak. Geçen ay Brian Wood ve Riccardo Burchielli'nin çizgi romanına dayanan etkinlik dizisi DMZ'nin HBO Max'e geleceği duyurulmuştu. Buna ek olarak, DuVernay, sinema gösterimi için Jack Kirby’nin Yeni Tanrılar'ından bir film geliştiriyor.

    Bu potansiyel diziyle ilgili yeni haberler çıktıkça Naomi hakkında daha çok şey bekleyebiliriz. Bu arada, henüz çizgi romanı okumadıysanız, şimdi harika bir zaman olabilir. Mağazalarda, kitapçılarda ve dijital grafik roman olarak bulabilirsiniz.

     

    Kaynak:

    https://variety.com/2020/tv/news/ava-duvernay-naomi-cw-1234846626/


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.