Oynamanız Gereken 10 Pc Oyunu

Oynamanız Gereken 10 Pc Oyunu
  • 2
    0
    0
    0
  • Hafta sonu gelmeden hazır etmek isteyeceğiniz bazı oyunlara bakalım dedik.. Aşağıda sıralayacağımız 10 oyun, popülerliğine göre veya grafiklerine göre sıralanan oyunlar değil, sizin güzel vakit geçirmenizi sağlayacak şekilde düşünülmüş ve çeşitli kaynaklardan derlenmiş 10 oyundur. Hadi başlayalım:

     

    10- Final Fantasy XIV Online

    Oyunun online olduğu gerçeğinden korkmayın. Bir MMO olmasına rağmen, Square-Enix işleri o kadar kolaylaştırmış ki, eğer istemezseniz, gerçekten başkalarıyla oynamak zorunda değilsiniz. Hikaye görevlerinin, tek başına üstesinden gelinmesi amaçlanmış ve hatta dungeonların artık sizi yabancılarla bir gruba zorlamak yerine bilgisayar kontrollü parti üyeleriyle girme seçeneği var. En son genişlemesi Shadowbringers ile de oldukça güzel yorumlar alan oyunu oynamalısınız.

    9- Disco Elysium

    Kahraman bir dedektif olmak da rüşvet alan bir dedektif olmak da sizin elinizde. Çığır açan bu rol yapma oyununda cinayetleri çözecek, karakterleri sorgulayacak ve hikayenin içine tam anlamıyla dalacaksınız. Tüm eleştirilerden oldukça güzel yorumlar alan bu rol yapma oyununu kesinlikle oynamalısınız. 

    8- NieR: Automata

    Nier: Automata'nın kalıcılığı, insanlığın felsefi düşünceleri, varoluş sancısı ve aradaki mizahı bulma yeteneği içinde bir yere kazınmış. Hikayenin yanı sıra, besteci Keiichi Okabe'nin muhteşem müzikleri de oldukça etkili bir iz bırakıyor. Tüm bunlar ve çoklu sonlar, Nier: Automata'yı baştan sona deneyimlenmesi gereken bir oyun haline getiriyor.

    7- XCOM 2

    Uzaylılar, taktiksel savaş ve strateji. Bu daha büyük, daha derin devam oyunu, yeni ve daha güçlü asker sınıfları, teçhizatı ve uzaylılar biçiminde sadece karmaşıklık değil, aynı zamanda tekrar oynanabilirliğe de büyük bir odaklanma katıyor. Bir yandan insanlık için parlak bir gelecek vaat ederken diğer yandan şeytani planlarını gizleyerek Dünyayı yöneten uzaylılara karşı keyifli bir oyun oynayacaksınız.

    6- Grand Theft Auto 5 / GTA Online

    Hem tek oyunculu hem de Grand Theft Auto Online'da yapılacak, keşfedilecek ve oynanacak çok şeyin yanı sıra harika yaratıcı araçlar ve modlarla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Zaten bildiğiniz GTA 5'in yanında yeni gelen Cayo Perico soygunu için de oyunu öneriyoruz.

    5- Slay the Spire

    Kart oyunlarına karşı yargılı olmayın. Bu oyun Rogue-like oyunlarla kart oyunlarını birleştirmiş bir oyun. Benzersiz kartları birleştirerek birbirinden farklı yaratıklarla karşılaşacaksınız ve her seferinde farklı sonlara, farklı etkilere tanık olacaksınız.

    4- Divinity: Original Sin 2

    Baldur's Gate 3'ün yaratıcılarından çıtayı yükselten, eleştirmenlerce beğenilen RPG oyunu. 4 kişilik partinizle derin, taktiksel savaşta ustalaşacaksınız. 4 kişi olsanız da yalnızca birinizin Tanrı olabileceğini unutmayın. Eleştirmenlerden son derece olumlu notlar alan oyunu oynamalısınız.

    3- Half-Life: Alyx

    Valve, Half-Life serisine VR'a çıkardığı Half-Life: Alyx ile geri dönüyor. Alyx, Half-Life ve Half-Life 2 arasında geçiyor ve İttifak adıyla bilinen acımasız uzaylı ırkına karşı verilen imkânsız savaşı konu ediyor. Alyx Vance rolünde, insanlığın hayatta kalmak için son şansı sizsiniz. Oyunun VR başlığı gerektirdiğini belirtelim!

    2- The Witcher 3: Wild Hunt

    Zaten hiç unutmadık ve çoğumuz da oynadık. Ama hala denemediysen veya uzun süredir oynamadıysan Witcher 3: Wild Hunt'ı kesinlikle oynamalısın. Geralt'ın maceralarında mükemmel bir hikayenin yanında eşsiz manzalar ve etkileyici müzikler de size eşlik edecek. 

    1- Portal 2

    Muhtemelen duyup bildiğiniz, ancak denemediyseniz önceliği kesinlikle vermeniz gereken bir Valve oyunu daha: Portal 2. Çoğu eleştirmene göre "Hiçbir oyun bu kadar başarılı olamaz." Kusursuz seviye sistemi, çeşitli bulmacaları ve co-op oynama fırsatıyla harika bir oyun olan Portal 2'yi mutlaka oynamalısınız.

     

    Kaynaklar:

    steam.steampowered.com

    ign.com

    metacritic.com

    pcmag.com


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.