Yemeğinizle Aynı Anda Biten Kısa Netflix İçerikleri

Yemeğinizle Aynı Anda Biten Kısa Netflix İçerikleri
  • 2
    0
    0
    0
  • Çoğumuz için yemek yerken yapılabilecek en güzel aktivite bir şeyler izlemek fakat izlenilen içeriklerin süresi çok da uzun olmamalı. Eğlenceli konuları ve uzun olmayan süreleriyle yemek yerken bizi oyalayan bu içerikler kesinlikle yemeklerinizin vazgeçilmezi olmaya aday!

    1. LOVE & ANARCHY - 1 sezon 8 bölüm - 2020

    Romantik-komedi ve dramı içinde barındıran bu İskandinav dizisi kısa sürede oldukça ilgi topladı. Evli ve iki çocuğu olan Sofie, eski bir yayınevini günümüz sosyal medya hayatına entegre etmek için işe koyuluyor. Herkesi geren ciddi bir iş kadınıyken, yayınevinde Max adında genç bir teknisyenle tanışmasıyla işler karışıyor ve ciddiyetten uzak bir iletişimleri oluşmaya başlıyor. Aralarındaki bu iletişimi izlemek oldukça eğlenceli ve uzun olmayan bölüm süreleriyle izleyiciyi asla boğmayan bir içeriğe sahip.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

     

    2. EMILY IN PARIS - 1 sezon 11 bölüm - 2020

    Komedi-dram türlerini paylaşan bu içeriğin tasarımını yapan Darren Star, Sex and The City'nin de yaratıcılığını üstlenen tanıdık bir yüz. Dizi Paris'te geçiyor ve kendimizi bir turist olarak hissetmemizi sağlıyor. Konusu, işi sebebiyle fransızca bilmeden Paris'e yerleşmek zorunda kalan Amerikalı Emily'nin maceralarını kapsıyor. Yeni kariyeri, yeni arkadaşları ve kültür çatışmasının ortasında sıkışıp kalan Emily'nin en dipten yükselişini izleyenler, kendilerini bu macerada Emily'e eşlik ediyormuş gibi hissediyor. 

    " target="_blank" rel="noopener">

     

     

    3. SELLING SUNSET - 3 sezon 24 bölüm - 2019

    Selling Sunset, Netflix'te yayınlanan bir reality show. Los Angeles'taki ultra lüks konutları Oppenheim Group'un emlak komisyonculuk firması tarafından pazarlanmasını konu alan bu programda, birbirinden güzel kadınların birbirinden güzel konutları satmak için verdiği entrikalarla dolu mücadeleye şahit oluyoruz. Programda dikkat çeken noktalardan biri ise 2. sezonda Türkiye'den ünlü iş adamı Adnan Şen'in Beverly Hills'deki evini 75 milyon dolara satışa çıkarması ve emlakçılara karşı bazıları için tepki çeken bazıları için ise gurur veren tavırları. Yemeğinizi gözünüzü ekrandan ayırmadan yiyeceksiniz çünkü yaşanan entrikaları takip etmek oldukça zor.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

     

    4.DISENCHANTMENT - 2 sezon 20 bölüm - 2018

    Özgürlüğüne düşkün bir prenses, prensesi yoldan çıkarmaya kafayı takmış minik bir iblis ve mutlu olmaktan nefret eden bir elfin yollarının kesişmesiyle oluşan bu animasyon dizisi izleyenleri oldukça eğlendiriyor. Konusu; otoriter bir baba tarafından hiç tanımadığı bir prensle evlendirilmeye zorlanan Bean'in, kendisine hediye olarak gelen kişiye özel iblisin öncülüğünde düğününden kaçmaya karar vermesiyle başlayan maceraları. Özellikle tatlılığıyla herkesi kendine hayran bırakan yeşil ve minik Elfo, diziyi bırakamamanızı sağlıyor. Kesinlikle bu diziyi izlemek için en güzel zamanlar yemek yerken ve uyumadan hemen önce diyebilirim.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

     

    5. BIG MOUTH - 4 sezon 41 bölüm - 2017

    Birkaç ortaokul öğrencisinin ergenliğe giriş serüveninin ifade özgürlüğü ve görsellikle harmanlaşmış hali gözler önüne seriliyor. En uç şeylerin bir arada bulunduğu dizi, ergenlik çağındaki hormonlarımızla bizi adeta yeni tanıştırıyor. Yani bu dizideki ortaokul öğrencilerinin ergenlik hayatına geçişine kılavuzluk yapan hormon canavarları var ve aldıkları kararlarda bu canavarların payı büyük. Yapılan cinsel espriler animasyonun yarattığı ciddiyet dışı algıya güvenilerek  her geçen dakikada dozunu arttırıyor, yemeğinizi hızlıca yiyip diziyi izlemeye devam ederseniz sizin için daha iyi olabilir:)...

    " target="_blank" rel="noopener">

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.