#oldbutgold Müzik Klipleri

#oldbutgold Müzik Klipleri
  • 2
    0
    0
    1
  • 1. Tove Lo - Habits (Stay High) / 2014

    Ebba Tove Elsa Nilsson yani bilinen sahne adıyla Tove Lo, bu klibinde kendi oynamayı tercih etmiş. Genç bir kadının depresif hayatının bir günlük parçasını baştan sona izlerken gerek kamera perspektifleri gerek şarkı sözleri bizi transa sokmayı başarıyor. Depresifliği ve acıyı eğlenerek görmezden gelmeye çalışmasının, şarkının sözleriyle beraber mükemmel bir uyum içerisinde olduğu kesin. Çoğumuzun hala geceleri Youtube'da izlediği bir numaralı klip.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    2. Rihanna ft. Calvin Harris - We Found Love / 2011

    Toxic bir ilişkiyi konu eden bu şarkı klibinde Rihanna'yı görüyoruz. En güzel klişelerden biri olarak örnek gösterilebilecek bu klipte başta beraber eğlenen iki çifti görüp özenirken sonlarında kavgalarına ve tatsız ayrılışlarına tanık oluyoruz. Bu kadar eğlenceli olan şarkının acı sonla biten bir aşk hikayesi klibi olması oldukça ilginç fakat bir o kadar da güzel.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    3. Katy Perry - Last Friday Night / 2011

    Bir komedi filmi giriş sahnesi gibi başlayan 8 dakikalık bu klip, ailesi yokken evde parti veren genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Çirkin, gözlüklü, tipik Amerikan filmlerinde lisedeki ''inek kız'' olarak akıllara gelen tiplemeye sahip Katy Perry, klibin ortalarında arkadaşı sayesinde güzel ve dikkat çekici bir kıza dönüşüyor. Tüm gece süren eğlenceli klip eski yılların vazgeçilmez klipleri arasında yerini alıyor.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    4. Taylor Swift - You Belong With Me / 2009

    Yine klişe bir lise aşkı hikayesini anlatan klipte Taylor Swift'i iki farklı karakter olarak görüyoruz. Bir tanesi ezik kız, diğeri ise havalı kız. İki komşu karşılıklı pencerelerden kağıtlara yazdıkları mesajları ve sonrasında gelişen aşklarıyla zamanında tüm minik kızların hayallerini süslemişti...

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    5. Justin Bieber ft. Nicki Minaj - Beauty And A Beat / 2012

    Mükemmel havuz partisinin Justin Bieber'ın tuttuğu kamera eşliğinde çekilmesi ve prodiksyonun harikalığı klibin çıktığı ilk zamanlarda büyük yankı getirmişti. Nicki Minaj'ın pembe tüylü ve tüllerden oluşan elbisesi de kesinlikle unutulmazdı...

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    6. Katy Perry - Hot N Cold / 2008

    Yine Katy Perry ve yine unutulmaz bir klip... Evlenmek üzere olan bir gencin evlilik sorusuna ''hayır'' cevabı verme ihtimaline karşı olacaklar bir anda aklından geçiyor. Tabii ki Katy Perry tarafından yakasının bırakılmayacağını gören çocuk evlenmeyi klibin sonunda kabul ediyor.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    7. P!nk - So What / 2009

    Kendimizi bize oldukça özgür hissetirip öz güvenimizi tazelememize yardımcı olan bu şarkının tam da bu özelliklere sahip bir klibi var. Çıkarmadık olay bırakmayan P!nk, bu klipte delinin ta kendisi!

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    8. Avril Lavigne - Girlfriend / 2007

    Bu klipte Avril Lavigne de aynı Taylor Swift gibi iki farklı karakteri oynuyor. Ezik ve havalı kız klişesi devam ediyor. Havalı kız ezik kızın sevgilisini çalmaya çalışıyor. Kesinlikle başa alıp izlediğimiz kliplerden biriydi.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    9. Kesha - Tik Tok / 2009

    Küvette uyanıp evden çıkması, Barry plakalı değişik bıyıklı ve mini şortlu bir adamla arabada dans etmesi, polisleri atlatıp geceyi bir partide tamamlaması... Klibinden çok şarkı sevildiği için transa sokan bir klipti diyebiliriz.

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    10. Miley Cyrus- Party In The U.S.A. / 2009

    Miley Cyrus'ın arabaların üstünde şarkı söyleyip masum olduğu zamanlardan bir klip :)

    " target="_blank" rel="noopener">

     

    Benzer şarkıları dinleyebileceğiniz bir playlist:

    <iframe src="https://open.spotify.com/embed/playlist/6esa2Mf6i4AsQbGNdObcA8" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.