The Sopranos Ekibi Yıllar Sonra Bir Araya Geliyor

The Sopranos Ekibi Yıllar Sonra Bir Araya Geliyor
  • 1
    0
    1
    0
  • Dizi yazarları ve eleştirmenlerin çoğu tarafından gelmiş geçmiş en iyi TV dizisi olarak gösterilen, HBO yapımı mafya klasiği The Sopranos dizisinin oyuncu kadrosu Friends of Firefighters adlı bir kuruluş için bağış toplamak amacıyla çevrimiçi olarak tekrar bir araya gelecek.  

    Dizinin konusu New Jersey’de bir Amerikan-İtalyan mafya ailesi patronu Tony Soprano’nun meslek, suç, şiddet, aile, adalet ve dostluk kavramları arasındaki denge kurma mücadelesi üzerine kurulmuştur. Dizi, 6 sezon ve toplam 86 bölüm sonunda 10 Haziran 2007’de final bölümü ile sona ermiştir. Televizyon yapımları arasında çoğu zaman listenin en başında yer alan dizi hala televizyonun en başarılı dizilerinden biri olarak kabul ediliyor.

    The Hollywood Reporter dergisinin haberine göre The Sopranos’un oyuncu kadrosu 18 Aralık’ta 2 saatlik bir canlı yayın etkinliğinde bir araya gelecek. Ayrıca çevrimiçi etkinlikte bir araya gelen ekip, dizinin senaristleri David Chase ve Terrence Winter tarafından yeni yazılmış skeci canlandıracak. 

    Etkinliğe dizinin oyuncu kadrosundan; Edie Falco, Jamie-Lynn Sigler, Robert Iler, Michael Imperioli, Drea de Matteo, Steven Van Zandt, Maureen Van Zandt, Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Vincent Pastore, Tim Van Patten, Steve Schirripa ve dizinin yapımcısı David Chase katılacak. The Sopranos ekibi son olarak geçtiğimiz yıl dizinin 20. yıldönümü için düzenlenen bir panelde bir araya gelmişlerdi.

    18 Aralık Cuma günü The Sopranos ekibinin buluşmasını, Tiltify‘nin Twitch hesabından canlı olarak izleyebilirsiniz.

    Geçen sene düzenlenen The Sopranos dizisinin 20. yıl etkinliğini " target="_blank" rel="noopener">buradan izleyebilirsiniz.

     


    Yorumlar (1)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.