2020 Yılına Damgasını Vuran Gtr Müzik

2020 Yılına Damgasını Vuran Gtr Müzik
  • 2
    0
    0
    2
  •                                    2020 YILINA DAMGASINI VURAN GTR MÜZİK

      Şarkıları ile her defasında sevenlerini mest eden Gökhan Türkmen'in 2015 yılında kurduğu yapım şirketi GTR Müzik , yıllardan beri onlarca şarkıcıya eserlerini kaliteli bir biçimde duyurabilmek için ev sahipliği yapmıştır. Günümüze kadar GTR Müzik bünyesinde yüzlerce şarkı , albüm ve single projeleri müzik dünyası ile buluşmuştur. Her yıl olduğu gibi 2020 yılında da GTR Müzik projeleri müzik dünyasına damgasını vurdu. Hep birlikte GTR Müzik 2020 özetini inceleyelim.

      GTR Müzik Gökhan Türkmen , Genco Arı , Burcu Arı ve Birkan Nasuhoğlu başta olmak üzere onlarca ülke çapında şarkıcı ve müzisyene ev sahipliği yapıyor. 2020 yılında GTR Müzik etiketi ile 5 Albüm , 2 EP ve 80 Single kaydı müzik severler ile buluşurken , bu büyük yapım şirketi 2020 yılında YouTube mecrasında 6.5 milyon saat izlenme , müzik aplikasyonlarında 80 milyon dinlenme yakaladı. Bunların yanı sıra yıl boyunca farklı uygulamalar üzerinden yapılan canlı yayınlar ile 600 binin üzerinde müzik sever ile bir araya geldiler.

    Şimdi de 2020 yılında GTR Müzik etiketi ile yayınlanan ve yıla damgasını vuran albüm ve single projelerine bir göz atalım.

    1. GÖKHAN TÜRKMEN - (ROMANTİK )

     Şarkılarındaki söz etkinliği , sound tavrı ve tınılarıyla fark yaratan Gökhan Türkmen adı geçen albümü 19 Kasım 2020'de 10 track halinde sevenleri ile buluşturdu. İçerisinde eşsiz ezgiler barındıran bu albüm müzik listelerine yayınlandığı tarihte zirveden giriş yaptı. Albümdeki ''DERDİM'' şarkısı dünya müzik listelerinde de yerini alarak Gökhan Türkmen farkını bir kez daha ortaya koydu. 

    2. GENCO ARI - ( AGORAPHOBİA )

     Belki de 2020 yılının en etkileyici solo albümlerinden biri olan Agoraphobia  , Dünyaca ünlü piyano virtüözü Genco Arı'nın GTR Müzik etiketi ile 5 track halinde yayımladığı albümdür. Eser dinamikleri ve büyük dinleti keyfi ile bu albüm caz listelerinde yıl boyu zirvedeki yerini korudu. Mr. Wızard Genco Arı bu albümü evindeki piyanosu ile kaydederken her esere yüklediği ayrı hisler ile dinleyenlerin büyük beğenisini toplamıştır.

     

    3. AĞLAMA ARTIK AŞK İÇİN - (BURCU ARI)

     Yıllardan beri eşsiz ses rengi , tatlılığı ve harikalar yaratan müziği ile Burcu Arı 2020 yılında GTR Müzik farkı ile bizlerle buluştu. Sözü geçen şarkının sözü ve müziği Mete Özgencil , düzenlemesi ise Genco Arıya aittir. Her şarkı söyleyişinde dinleyiciyi mest eden sesi ile Burcu Arı yakın zamanda bir albüm yayınlayarak sevenleri ile tekrar buluşacak. Merak ile bekleyerek hayatlarımızdaki varlığının uzun sürelerce devam etmesini temenni ediyoruz.

    4. DELİ - (GÖKHAN TÜRKMEN )

     2020 Yılında üretimlerine hız kesmeden devam eden Gökhan Türkmen zengin sound biçimi ile 6 Ağustos 2020 tarihinde Deli isimli single kaydını sevenleri ile buluşturdu. Dinleyenler tarafından büyük ilgi gören Deli 2020 yazının en beğenilen şarkılarından oldu.

    5. GEL - (BİRKAN NASUHOĞLU)

      Genç yaşında harika işlere imza atan Birkan Nasuhoğlu 26 Aralık 2020 yılında GTR Müzik etiketi ile Gel adlı şarkısını müzik severler ile buluşturdu. Yayınlandığı tarihten bu yana müzikalitesi ile büyük ilgi gören bu eser Nasuhoğlu ve GTR Müzik farkını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

    6. BANA BİR KEZ ŞANS DİLE - (SİNEM TÜRKMEN)

      2020'nin son dakikalarında yayınlanan bu şarkı belki de 2020'de yaşadığımız bütün olumsuzlukları bizlere unutturacak nitelikte bir eserdi. Eğlenceli kişiliği , harika sesi ve genç müzisyenlere verdiği destek ile gönüllerde taht kuran Sinem Türkmen sözü geçen şarkı ile müzik dünyasına keskin bir giriş yapmış oldu. Devamlılığını diliyor ve sizleri bu harika eser ile baş başa bırakıyorum. 

     

    GTR Müzik daha sayamayacağım bir çok proje ile 2020 yılında bizleri kaliteli müzikten mahrum bırakmadılar. Öyle ki 2021 yılına da hızlı bir giriş yapan GTR ailesi  , Seranad BAYRAKTAR ile harika bir şarkıya da imza attılar. Son olarak bu eseri de sizlerle paylaşarak Sevgili Bayraktar'a şans diliyorum.

     

      Yazımın sonuna gelirken GTR Müzik ailesine bu eşsiz projeler için teşekkür ediyor devamlılığını diliyorum. Siz değerli okurlarıma da sevgilerimi iletiyorum.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.