Biz Bize

Biz Bize
  • 8
    0
    1
    0
  •    Yazmak,içimdekileri dökmek... Tam olarak nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Aslında bana sorarsanız anlatacak çok şey var lakin benim anlatabilecek dermanım var mı henüz bilmiyorum. Hissediyorum siz anlarsınız beni. Siz de acı çekmiş, çaresizlik içinde kalmışsınızdır. Hani hayatınızın en önem verdiğiniz kısmının başına bir şeyler gelir de durumu düzeltmek için çabalayıp dururuz ya, tam olarak bundan bahsetmek istiyorum cümlelerimde. Elinizden geleni yapmak istersiniz, manalı manasız her şeyi denersiniz. Denersiniz de hep bir yerler eksik kalıyor ya da bir şeyleri yanlış yapıyorum hissi sarar içinizi.  Çünkü başaramadıkça çaresizliğe giden yol bir adım daha kısalıyor bunu biliyorum. Bataklıktan kurtulmaya çalışan bir sinek gibi. Kanatlarımı çırpıp kurtulmaya çalıştıkça daha çok içine çekiyor sanki ruhumu. Peki ama neden? Boşuna mı bunca çaba? Hiç çabalamasaydım, kurtulmaya çalışmasaydım şu an daha mı yukarıda olurdum?

       Kafamın içinde onlarca soru dönüp duruyor. Cevaplarını bulmam için sıraya girdiklerine eminim. Sakin olun dostlarım hepinize yetecek kadar vaktim var. Sonuçta biz bizeyiz burda. Kimimiz var ki birbirimizden başka?


    Yorumlar (1)
    • çabalamasaydık daha yukarıda ama halen bataklığın altında olurduk. bizler bataklıktaki sineğiz, çırpındığımız sürece yaşıyoruz

      Yorum Bırakın

      Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.