Çölde Yeni Bi' Vaha Var

Çölde Yeni Bi' Vaha Var
  • 2
    0
    0
    0
  • Türkçe pop müziğin 2000 sonrası döneminin en efsanevi isimlerinden Göksel, 2021'deki ilk çalışması "Çölde Bi' Vaha"yı bu gece yayınladı! 

    2015'in parlayan albümlerinden "Sen Orda Yoksun"dan sonra 2017'de "Tam Da Şu An", 2019'da Mabel Matiz imzalı "Bu Da Geçecek" ve mega disko hiti "Hiç Yok", 2020'de klasik Göksel esintili "Ben Fena Aşığım" ve pandemi döneminin getirdiği belirsizliğin müthiş bir yansıması olan "Lütufsuz Yaz" ile bizlerle buluşan efsanevi şarkıcı, uzun süredir beklenen yeni çalışması "Çölde Bi' Vaha"yı 28 Nisan tarihinde sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

    "Çölde Bi' Vaha" bana bugüne kadar dinlediğim tüm Göksel çalışmalarının el ele tutuşup şarkıcının kariyerine yeni bir mihenk taşı katmak için yarattığı bir parça gibi geldi. Şarkıyı dinlerken "Yollar" albümündeki toy ama çok lezzetli bir yoruma sahip Göksel'den "Hiç Yok"taki yeni trend popüler müziği hiç abartısız en iyi şekilde kendine uyarlayan Göksel'e kadar seyahat eder gibi oldum. Göksel bu şarkıda o kadar yumuşak kullanmış ki sesini; şarkıyı dinlerken gecenin bir yarısı ıssız çölün ortasında gözlerinizi şöyle gökyüzüne dikip, yıldızları teker teker sayıyorken buluyorsunuz kendinizi. 

    Şarkı daha başlar başlamaz ilk dizeleriyle akılda kalıcı bir etki yaratırken giderek daha da tatlanan altyapısı, bana Mabel Matiz'i ve o müthiş albümü "Maya"yı hatırlattı. Synth pop esintileri bu iki şarkıcımıza da öyle güzel yakışıyor ki... Birbirinden özel bu iki sanatçıyı ortak bir çalışmada görmek için hayaller alemine doğru yol almaya başlıyorum. 

    Güzel şarkıcımız Göksel'e izin verin, bugünlerde birbirine benzeyen seraptan şarkıcılar ve kumdan eserleriyle bombardımana tutulan popüler müzik çölünün kulaklarınızda yarattığı şu pası bir silsin, sizi yakıcı kumların üzerinden beyaz bir tüy gibi aheste aheste gizli vahaların içine sürüklesin. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.