Ewan Mcgregor'ın Canlandırdığı Halston Netflix'te Yayınlandı

Ewan Mcgregor'ın Canlandırdığı Halston Netflix'te Yayınlandı
  • 2
    0
    0
    0
  • Emmy ödüllü Ryan Murphy imzalı mini dizide, Halston'ın önlenemez yükselişi ve aynı hızla gelen düşüşü anlatılıyor. Dizide Halston'ın görkemli hayatının yanı sıra kendi ismini yaratışını ve sonrasında tekrar kazanmak için verdiği mücadeleyi izliyoruz. Amerikalı moda tasarımcısı Halston'ı Ewan McGreagor canlandıracak. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Bill Pullman, Rory Culkin ve Rebecca Dayan gibi isimler de yer alıyor. 

     

    Amerikan modasını yeniden tanımlayan, 70'li ve 80'li yılların modasına yön veren Halston'ın tasarımları sade ve minimalist olmasının yanı sıra göz alıcı ve rahat parçalardı. Tarzıyla kısa sürede yükselişe geçen Halston, dönemin ünlü isimleri Elizabeth Taylor, Jacqueline Kennedy, Anjelica Hustan için de kıyafet tasarladı. 

    Başarının ve şöhretin büyüsüne kapılan Halston, markasını büyütmek isterken marka ismini zedeleyecek yanlış kararlar aldı. Kontrolden çıkan işler Halston'ın düşüşüne neden oldu. Yıldızı hızlı parlayan ünlü modacı, itibarını tekrar kazanmak için oldukça çaba gösterdi. Ünlü modacı 1990 yılında AIDS nedeniyle hayatını kaybetti.

     

    kaynak

    kaynak*

    kaynak**


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.