Yazın Renklerini Evinize Taşıyın

Yazın Renklerini Evinize Taşıyın
  • 0
    0
    0
    0
  • Yazın yükselen enerjisini evinize yansıtmak için canlı renklerden yararlanabilirsiniz. Evinizin enerjisini yükseltirken aynı zamanda sakinliğini ve konforunu da göz ardı etmemek için ise canlı renklerin yanı sıra toprak tonlarına ve ahşap ögelere de yer verebilirsiniz.

    İşte evinize yazı getirecek bazı renkler.

    Mavi Tonları

    Yazın simgesi deniz ve akdeniz esintilerini evinizde yansıtmak için evinizin belirli köşelerinde mavinin koyu tonlarını kullanırken yumuşak geçişler ve dinginlik için ise açık mavi tonlarını kullanabilirsiniz.

           

     

    Şeftali Tonları

    Size hem aradığınız sıcaklığı hem de sakinliği sunan şeftali tonlarını özellikle yatak odaları başta olmak üzere evinizin her alanında kullanabilirsiniz. Şeftali tonlarının yarattığı dinginliğe hareket katmak, yazın enerjisini yansıtmak için sarı ve turuncu gibi renklere de yer verebilirsiniz. Şeftali tonlarının tamamlayıcı renklerinden olan mor ve tonlarını da ekleyerek evinizi renklendirebilirsiniz. Ancak mor baskın bir renk olduğu için daha minimal ve dikkatli şekilde kullanmalısınız.

           

     

    Yeşil Tonları

    Her mevsimin olmazsa olmazı olan ve doğayı evimize taşımamızı sağlayan yeşilin, yaz aylarında mint yeşili ve adaçayı yeşili gibi daha soft tonlarına yer vererek yazın canlılığını evinize taşıyabilirsiniz.

           

     

    Ahşap Detaylar

    Kullandığınız renklerin yanı sıra evinizin dekorasyonunu tamamlamak için kullanacağınız ahşap, hasır veya rattan detaylar evinizde sahil kasabası ruhunu taşıyacaktır. Güzel bir dekorasyon yaratırken konforunuzdan da ödün vermemelisiniz. Hem evinizin ruhuna uyacak hem de yazın sıcaklığında sizi serinletecek hasır pervanelere yer verebilirsiniz.

     

           

     

    kaynak:

    pinterest.com

     

     

     

     

     

     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.