Mila Kunis Ve Ashton Kutcher'in Sürdürülebilir Çiftlik Evi

Mila Kunis Ve Ashton Kutcher'in Sürdürülebilir Çiftlik Evi
  • 3
    0
    0
    0
  •  Architectural Digest dergisine konuk olan çift, bir mülkten çok ev istediklerini ve hayallerindeki evin tasarımının beş yıl sürdüğünü anlattı. 

    Çift kendi Pinterest panolarını derleyerek ve ardından karşılaştırarak birlikte tasarladığı bu evin projesine kendi tasarımlarının yanı sıra Soho House’un eski küresel tasarım başkanı olan, Charles & Co.’dan iç mimar Vicky Charles’ı da dahil etmiş. 

    Beverly Hills’te yer alan altı dönümlük devasa evin en büyük özelliği ise sürdürülebilir bir ev olması. Sürdürülebilirliğin onlar için yalnızca soyut bir kavram olmadığını belirten çiftin evi kendi enerjisini kendisi üretiyor. Ayrıca bu büyük alanda çiftin evinin yanı sıra misafirhane, ahır ve barbekü alanı bulunuyor.

    Çift, evin eski bir ahır gibi görünmesini ama aynı zamanda modern ve alakalı olmasını istediklerini söylüyor. Ev her ne kadar bir çiftlik evi olsa da kullanılan malzemelerle aynı zamanda modern bir görünüm taşıyor. 

    Evin en çarpıcı görüntüsü ise 3 metre uzunluğundaki kristal aviz. Kunis, inanılmaz zengin şeyin bir ahırda asılı olmasının komik olacağını düşündüklerini söylüyor.

     

     

     

    kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.