Playstation Plus Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu

Playstation Plus Haziran Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu
  • 1
    0
    0
    0
  • Haziran ayı PlayStation Plus oyunları: Operation: Tango, Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons oldu.

    Haziran ayı PlayStation Plus oyun serisi sayesinde işbirlikçi fütüristik casusluk, yeniden düzenlenen dövüş sanatları kargaşası ve çok uzak bir galakside it dalaşları sizi bekliyor. Yeni oyunlar Operation: Tango ve Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown PlayStation'da ilk çıkışlarını yaparken, Star Wars: Squadrons size X-wing ve TIE fighter gibi ikonik starcraftların pilotu olma şansı veriyor.

    Üç oyun da 1 Haziran Salı günü PlayStation Plus üyeleri için oynanabilecek. Şimdi her birine daha yakından bakalım.

    Operation: Tango | Yalnızca PS5 sürümü *

    Bu işbirlikçi casusluk macerasında dünyayı kurtarmak için takım olun, sizi ve bir arkadaşınızı yüksek teknolojiye sahip yakın gelecekteki bir dünyada dünya çapında tehlikeli görevleri tamamlamak için çevrimiçi olarak katılmaya davet edin. Sizi bağlamak için yalnızca sesinizle birlikte çalışarak, asimetrik zorlukların üstesinden gelmek için farklı bakış açılarından - Hacker veya Agent oynamak - beceri setlerini birleştirin. Takım çalışması çok önemlidir ve iletişim çok önemlidir! Not: "Operation: Tango", her iki oyuncunun da çalışan bir mikrofona erişmesini gerektirir.

    Tango Operasyonu 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine sunulacak.

    Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown | PS4

    Sega’nın ikonik bire bir dövüşçüsü, Yakuza ve Judgment geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio tarafından yeni nesil için yeniden tasarlandı. Bu konsola özel PlayStation Plus'ta piyasaya sürülüyor ve hem VF gazileri hem de yeni gelenlerin yoğun dövüş sanatları savaşını, derin stratejisini ve çığır açan 3D dövüşçünün karmaşık biçimde dengeli oyununu çarpıcı HD kalitesinde deneyimlemelerine olanak tanıyor. 16 oyuncuya kadar destekleyen özel turnuvalar ve canlı izleme gibi yeni çevrimiçi özellikler, kusursuz Virtua Fighter deneyimi sunmak için Rank Match, Arcade ve VF5'in ünlü sağlam Eğitimi gibi klasik modlara katılıyor.

    PlayStation Plus üyeleri, 1 Haziran Salı gününden itibaren Virtua Fighter 5'in arenalarına girebilir.

    Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, 2 Ağustos Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine açık olacak.

    Star Wars: Squadrons

    Çılgın çok oyunculu uzay it dalaşlarında yıldız savaşçısı dövüşü sanatında ustalaşın ve Return of the Jedi olaylarından sonra geçen ve iki tarafın değişen perspektiflerinden görülen heyecan verici bir Star Wars tek oyunculu hikayesinde pilot olmanın ne anlama geldiğini öğrenin. Yeni Cumhuriyet özgürlük için savaşır. İmparatorluk düzen istiyor. X-wing ve TIE avcı uçağı gibi ikonik araçların kontrolünü elinize alın, donanımları ve kozmetikleri özelleştirin, kendinizi kokpite kaptırırken gücü silahlar, kalkanlar ve motorlar arasında yönlendirin. Ayrıca oyunun tamamını sanal gerçeklikte PS VR *** üzerinde oynama seçeneğiniz de olacak!

    Star Wars: Squadrons, 5 Temmuz Pazartesi gününe kadar PlayStation Plus üyelerine açık olacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.