Tatilcilerin Yeni Tercihi: Karavan Tatili

Tatilcilerin Yeni Tercihi: Karavan Tatili
  • 1
    0
    0
    0
  • Pandemi süreci ile birlikte sosyal mesafeli bir tatil yapmak isteyenlerin gözdesi olan karavan tatili bu süreçte oldukça güzel bir alternatif oldu. Ne çadır tatili kadar zahmetli ve göz korkutucu ne de otel tatili kadar sizi bir otel odasına hapsedecek kadar boğucu olan bir tatil karavan tatili. Üstelik rotayı belirlemek her an sizin elinizde. Gittiğiniz yere bağlı kalma zorunluluğunuz yok. Bir gün Ege sahiline uyanırken ertesi gün Akdeniz sahiline uyanabilirsiniz.

     

     

    Karavan tatilinin güzelliklerinin yanı sıra elbette getirdiği zorluklar da olacaktır. Doğayla iç içe olmak bazı zor koşulları da beraberinde getirecektir. Ama güzel bir sahil kenarında tatil yapmak tüm bu zorlukları göz ardı etmenizi sağlayacaktır. Karavan tercihinizi tatil yerinize, tatil sürenize ve zevkinize göre seçebilirsiniz. Çekme karavan için ikinci bir araca ihitiyaç duyulurken motokaravan ikinci bir araç gerektirmediği için daha kullanışlı sayılabilir. 

     

    Aynı anda hem deniz kenarında hem de doğanın içinde olmayı isteyenler için harika bir alternatif. Hem eviniz hem arabanız ayağınızın altında ve siz nerede isterseniz tatiliniz orada hazır olmuş oluyor. Her gün başka manzaraya uyanma imkanı sunuyor size. Karavan aynı zamanda ev konforunda bir tatil de sunuyor. Tıpkı evinizi güzelleştirdiğiniz gibi karavanınızı güzelleştirmek de sizin elinizde.

     

    Güzel karavan demişken, son zamanlarda sosyal medyada çokça rastladığımız "mobile tiny house" karavanı baştan sona yenileyerek bambaşka bir alternatif yarattı. Hem karavan tatili anlayışında olup hem de karavana göre size daha çok ev konforu sağlayacak hatta bağ evi, yazlık gibi uzun süreli kullanımlarınıza uygun olacak şekilde kişiselleştirebilceğiniz küçük tekerlekli evler aslında.

     

    Birçok çeşidi olan "mobile tiny house" arasından zevkinize ve tatilinize en uygun olanını seçip konforlu bir karavan tatili yapabilirsiniz.

     

    Karavan tatilinizi güzlleştirecek en önemli şey ise rotanızdır. Ülkemizde birçok tatil beldesinde otellerin yanı sıra karavanlar için de kamp alanları bulunuyor. İşte onlardan birkaçı:

    Kaş Camping – Antalya

    Hem merkeze yakınlığı hem de denize sıfır oluşu ile karavan tatili beklentinizi tam anlamıyla karşılayacak bir yer. Denize sıfır olmasının yanı sıra zeytin ağaçlarının altında olan bu kamp alanı size doğayla iç içe bir tatil de sunacaktır. Ayrıca tatil süresince gerekli olan tüm temel ihtiyaçlar tesiste mevcut.

    Akyaka Orman Kampı - Muğla

    Denize sıfır ve ormanlık bir alanda bulunan kamp alanı size huzurlu bir tatil sağlayacaktır. Ayrıca kamp alanında 8 tane koy bulunmaktadır.

    Ada Camping – Cunda

    Milli Park içerisinde yer alan kamp alanı denizin en temiz olduğu yerlerden biri. Çadır ve karavan kampına uygun olan bu alan hem orman içerisinde hem de denize oldukça yakın.

     

     

    kaynak

    1

    2

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.