Sezon Trendi: Takılarda Maksimalizm

Sezon Trendi: Takılarda Maksimalizm
  • 0
    0
    0
    0
  • Bu yıl moda ve dekorasyondaki maksimalist yaklaşım aksesuar ve takılarda da kendini gösterdi. Özellikle yaz sezonlarında kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olan kolyelerde sade bir şıklık yerine farklı tarzlardaki kolyelerin birleşimi ile bir uyum yakalandı.

    Geçmiş sezonlarda deniz kabuklu kolyelere oldukça rastlamıştık. Bu sezonda ise aksesuarlardaki bu sahil etkisi renkli boncuklar, sarkan ipler ve püsküller gibi hareketli detaylarla sağlandı. 

    Şıklığın yanı sıra takılardaki spor ve renkli görünüm boncuk kolyelerle sağlandı. Farklı boncuklar kolyelerle yapılan kombinasyon hem maksimalist hem de hareketli bir görünüm sağladı.

     

    Zamansız bir takı olan inci kolyeler bu sezonda da yerini alıyor. Ancak alışılmış sade şıklığın dışına çıkarak, sezonun maksimalist anlayışına uyum sağlamış bir şekilde kullanılıyor. İnci kullanımındaki değişiklik, bu sezon inciyi farklı boncuklarla ve metal detaylarla kullanarak yaratılıyor.

    Bu yılın en büyük trendlerinden biri vücut takıları oldu. İlkbahar ve yaz defilelerinde gördüğümüz vücut takıları, özellikle plaj modasında kendine yer buldu. 

     

    Bu yıl küpelerde ise kalablık küpe kullanımı yerine büyük ve gösterişli küpeler tercih edildi. Özellikle geometrik ve asimetrik şekillerdeki küpeler bu yılın en büyük trendlerinden.

     

     

    kaynak

    1

    2

    3


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.