Gerçek Hayatta Tecrübe Puanı Sistemi Olsaydı Kaç Level Olurdunuz?

Gerçek Hayatta Tecrübe Puanı Sistemi Olsaydı Kaç Level Olurdunuz?
  • 1
    0
    0
    0
  • Biz yaşlanmayız, level atlarız! Gerçek hayatta yaptığınız her şey için tecrübe puanı kazanıyor olsaydınız kaç level olurdunuz? 

    Hiç "Keşke yaptıklarım için puanlarım olsaydı, bu beni daha çok motive ederdi." diye düşündünüz mü? Size yaptığınız neredeyse her şey için belirli sayıda EXP ve yetenek puanı kazandıran bu siteyi öneriyoruz! 

    Kurallar basit, bir sanat galerisi mi gezdiniz? Size 70 tecrübe puanı ve +3 kültür puanı verilir. Ya da 15 dakikalık bir egzersiz planınız var, yaparsanız 70 tecrübe puanı ve +3 güç puanı kazanacaksınız. Günlük hayatta yaptığınız çoğu aktivitenin bulunduğu sitede zorluk veya süreye göre değişen tecrübe puanı ve yetenek puanlarıyla yaptığınız şeyler için ödüllendirilir ve seviyenizi tamamlarsınız. 

     

     

    Kaydolduktan sonra ana sayfadaki 13 farklı kategoriyi gezerek yapacağınız şeyleri My Goals'a eklemek için hedefteki yıldıza tıklayın. Bu hedefleri tamamladığınızı göstermek için sağ menüden MY GOALS'a tıklayarak hedefin üstüne basın, dilerseniz bu kısımda yaptığınızı kanıtlamak için fotoğraf yükleyebilir ve yazı yazabilirsiniz! Daha sonra Submit'e tıklayarak hedefin vaadettiği tecrübe ve yetenek puanını toplayabilirsiniz.

    Eğer yaptığınız yararlı şey kategorilerin hiçbirinde bulunmuyorsa kendiniz bir hedef oluşturabilirsiniz. Bunu yapmak için ilgili kategoriye girin ve en üstte yer alan +Add Custom Achievement kısmına tıklayın. Hedef adınızı girin ve bu hedefin ne kadarda bir gerçekleşeceğini seçin ve sonra bu hedefin hangi yetenek puanlarından ne kadar kazandıracağını belirleyin.

    Örneğin üniversiteyi derece ile bitir diye bir hedef oluşturalım, oyunda bir kez tamamlanacak şekilde olsun ve level zorluğu iki olsun, yetenek puanları aşağıdaki gibi verilsin. Bu hedef bize 425XP kazandıracaktır. Leveliniz arttıkça level zorluğunu artırabilirsiniz, biz 2 level olduğumuzdan zorluğu ikiye kadar çıkarabildik :(

     

    Son olarak diğer insanların da profillerini görebilir, neler yaptıklarına bakabilir ve onları arkadaş olarak da ekleyebilirsiniz.

    Uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz: LVL UP LIFE

    Sonuçlarınızı bekliyoruz!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.