2021 Sonbahar Modası

2021 Sonbahar Modası
  • 1
    0
    0
    0
  • Eylül ayının gelmesiyle sonbahara resmi olarak girmiş bulunuyoruz. Sonbahar trendleri ve favori parçaları için dolaplarımızı hazırlamanın tam zamanı. Sizler için sezonun trendlerinden kısaca bahsettik.

    Sonbahar diyince akla ilk gelen parça trençkotlar oluyor. Son birkaç yılda olduğu gibi bu yıl da bej tonlarındaki trençkotlar oldukça trend. İster bejin farklı tonlarıyla istersniz bambaşka renklerle kombinleyebileceğiniz bu trençkotlar şıklığınızı tamamlayacaktır.

    Ancak bu sene sonbahar sezonlarında görmeye alışık olduğumuz bej ve kahve tonlarından farklı olarak renkli parçaların ağırlığına da rastlıyoruz. Hardal sarısı, pembe gibi iddialı renkler tamamlayıcı rolleri üstleniyor.

    Geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da örgü şıklığı karşımıza çıkıyor. Balıkçı yaka olarak adlandırılan kazaklar hem şık hem de rahatlığıyla bu sezonun da trendleri arasında.

    Skinny Jean artık hayatımızdan çıktı ve yerini bol kesimli, geniş paçalı jean pantolonlar aldı. Özellikle daha canlı ve koyu renkteki bol kesimli jean pantolonlar bu sezonun vazgeçilmezleri arasında.

    Bu sezonun şık trendleri arasında ise kısa ceket ve üstler yer alıyor. Hem ofis şıklığına hem de günlük şıklığa uygun olan bu parçalara bu sezonda oldukça rastlayacağız.

    Şişme ceket ve montlar da son yıllarda olduğu gibi bu yılın da beklenen trendleri arasında. Bir kere şişme ceket rahatlığına alışmış birçok kişi bu parçadan vazgeçemiyor.

    kaynak

    1

    2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.