Ayia Napa'da Yapılacak Şeyler

Ayia Napa'da Yapılacak Şeyler
  • 1
    0
    0
    1
  • Aya Napa yapacak bir şey mi arıyorsunuz? Ayia Napa'da ülkenin en çarpıcı plajlarından bazıları, tarihi kiliseler, mükemmel yemekler, muhteşem doğa ve bir bütün olarak aile için eğlenceli aktiviteler var.

    Adadaki en büyük gece hayatı ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ayia Napa'da bulunabilir. İster hareketli gece kulüpleri, ister aile tarafından işletilen plajlar veya heyecan verici aktiviteler arıyor olun, aradığınız her şey Ayia Napa'da. Excurzilla.com'da Ayia Napa'da Geziler


    Ayia Napa'daki turistik aktiviteler için en iyi önerilerim:

    Cape Greco Yollarda yürüyün
    Cape Greco, güzel yürüyüş yolları ve bozulmamış doğal manzaraya sahip bir parktır. Ziyaretçiler için yaklaşık 16 km patika ve yaklaşık 4 km bisiklet yolu bulunmaktadır.

    Yüzebileceğiniz ve dalış yapabileceğiniz bu parkın kristal mavisi sularıyla çevrili şirin kırsalını keşfedebilirsiniz.

    Deniz mağaraları, Şapel Ayioi Anargyroi ve aşk köprüsü, Cape Greco'nun başlıca cazibe merkezlerinden bazılarıdır.


    Ayia Napa manastırını kontrol edin
    En çok ziyaret edilen anıtlardan biri ve Napa Meryem Ana'nın görüntüsü Ayia Napa Manastırı'nda yer almaktadır.

    MS 1500 dolaylarında bir kale gibi görünüyor, bu nedenle inşaat etkileyici.

    Mimarisinin yanı sıra muhteşem sanatı, şirin bahçeleri ve neredeyse 600 yıllık bir çınar ağacını da görebilirsiniz. Bu kesinlikle Ayia Napa'nın en güzel şeylerinden biri!


    Yerel mutfağı yiyin
    Ayia Napa'da birçok güzel restoranda mükemmel yemeklerin tadını çıkarabilirsiniz. Geleneksel Kıbrıs mutfağı ve Libya yemeklerinden taze Meksika yemekleri ve deniz ürünlerine kadar her şeyi yiyebilirsiniz.

    Sesoula Kalamaki Restoranları, En Yevo Tavernaki Restoranları, ZAATAR Living Arts Suriye Mutfağı, Adaçayı Restoranlarını ziyaret etmenizi öneririm.


    Tauch'a git
    Suya serpmek isterseniz tatilde dalış yapmayı deneyebilirsiniz. Ayia Napa, dalmayı öğrenmek için mükemmel bir yer ve deneyimli olanlar için harika bir yer.

    Şehri çevreleyen kayalık denizin yanı sıra iki oyuk, tünel ve kanyonu keşfetmek için Cape Greco ve Protaras denizin altında muhteşem kaya oluşumlarına sahiptir.

    Ayia Napa'daki macera severler için kesinlikle en harika şeylerden biri!

    Denizin mağaralarını görün
    Kıbrıs'ta kaldığınız süre boyunca en az bir kez deniz mağaralarını ziyaret etmelisiniz. Çağlar boyunca kayalıklara vuran harikalar, deniz mağarasının muhteşem kayalık yapılarını üretti.

    Günümüzde deniz koruları, muhteşem doğal mahzenlerde şnorkelle yüzmek, yüzmek ve dalış yapmak için ideal yerlerdir. En büyük cazibe, güzel deniz mahzenlerinin doğal bir penceresine sahip olan mağaradır - Kıbrıs'ın en popüler fotoğraf yerlerinden biridir. Ancak diğer mağaralara da yürüyerek ulaşılabilir.

    NOT: Yüzmeye giderseniz ve mağaraları keşfederseniz, bazı kayalar aşırı keskin olabileceğinden doğru ayakkabıları kullanın.


    Tekneyle bir geziye çıkın
    Ayia Napa'nın en popüler gezilerinden biri, sahili tekneyle keşfetmek.

    Ayia Napa'dan yoğun sezonda her gün çeşitli tekne gezileri düzenlenmektedir. Diğerleri tekne gezileri tanıdık, bazıları romantik ve bazılarında yüksek sesli müzik ve içecekler biraz çılgınca.

    Tekne gezilerinin en güzel yanlarından biri ise Ayia Napa'nın muhteşem kıyı şeridine farklı bir açıdan bakabilmeniz ve adanın en güzel noktalarında denize girme şansına sahip olmanız.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.