Sonbaharın Sıcak Tonlarını Evinize Taşıyın

Sonbaharın Sıcak Tonlarını Evinize Taşıyın
  • 0
    0
    0
    0
  • Sonbahar renkleri dendiğinde sıcak tonlar başta geliyor. Turuncu, kahverengi ve sarı tonları bu mevsimin olmazsa olmazları. Evinizi canlı ve dinamik tutmak için mevsim geçişlerinde yapacağınız ufak değişiklikler size ve evinize iyi gelecektir. İşte bu ufak ama şık değişikliklerden kısaca bahsettik.

    Yavaş yavaş soğuyan havalarda sizin için hem kullanışlı hem de sonbahar ruhuna uygun olan battaniyelere yer verebilirsiniz. Sonbaharın sıcak tonlarına bu şekilde küçük detaylarda yer vererek hem şıklık hem de konfor sağlayabilirsiniz. Yastık ve kırlentlerle de bu renklere yer vererek uyumu yakalayabilirsiniz.

    Sıcak tonların yoğun şekilde bir arada kullanımı göz yorucu bir hal alabilir. Dengeyi sağlamak için bu renklerin yanında gri ve beyaz gibi açık ve ferah renkleri kullanarak alanı ferahlatabilir, kahverenginin pastel tonlardaki yeşille uyumunu yakalayarak sonbaharı evinizde yansıtabilirsiniz.

    Sıcak tonların tamamlayıcısı olan hasır ve ahşap objeler dekorasyonda uyumu yakalamanıza yardımcı olacaktır.

    Mevsim geçişlerindeki dekorasyonlarda evde köklü değişiklikler elbette mümkün olmayacaktır. Farklılıkları küçük objelerle yaratmak çok daha kullanışlı olacaktır. Bu aşamada bitkiler sizin kurtarIcınız olacak. Sonbahar ruhunu kurumuş dallar ve yapraklar, su kabakları ve kozalaklar gibi doğal objeler harika yansıtacaktır.

    Sonbaharın kapalı havası evinizden güneş ışığını eksiltecektir. Evinizde kasvetli bir havanın hakim olmaması için aydınlatma oldukça önemli. Merkezde olan bir aydınlatmadansa küçük ve loş ışıklı aydınlatmalar sonbahar ruhuna daha uygun olacaktır.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.