Britney Spears Özgürlüğüne Kavuşuyor!

Britney Spears Özgürlüğüne Kavuşuyor!
  • 0
    0
    0
    0

  • "It's Britney, b*tch!"

    Britney Spears'ın 13 senedir babasının liderliğinde hayatını kısıtlayan vasiliğinin bugün görülen mahkemesi sonucu, Britney'nin avukatı Mathew Rosengart'ın çarpıcı açıklamaları ve büyük emeğinin karşılığı olarak, Britney'nin babası James P. Spears'ın vasiliği sona erdirildi.  

     

      Mathew Rosengart'ın mahkemeye sunduğu kanıtlar ve yaptığı çarpıcı açıklamalar sosyal medyada gündeme oturdu. Müvekkilinin artık babasına bir gün bile daha tahammül edemeyeceğini ve bugün derhal babasının vasiliğinin sona erdirilmesini istediğini açıklayan Rosengart, son dönemde yayımlanan belgesellerde (28 Eylül, Netflix: Britney Vs Spears) ortaya sunulan ve Britney'nin babası James P. Spears'ın; Britney'nin yaşam alanına yerleştirdiği dinleme ve görüntüleme cihazları ile Britney'nin çocukları, erkek arkadaşı ve avukatı ile yaptığı görüşmeleri kayıt altına aldığı ve Britney'nin mahrem görüntülerini bile kaydettiği bilgilerini açıkça yargıça iletti ve James P. Spears'ın sonu kaçınılmaz bir hal aldı.

      Mahkeme 31 Aralık'a kadar geçici vasi olarak John Zabel'ı atadı. 2022'nin başlarında görülecek (duruşmalar tarihleriyle birlikte kayıtlara geçti) yeni mahkemeler sonucunda Britney'nin vasiliğinin sonsuza dek kaldırılacağı öngörülüyor.

      #FreeBritney !!!

      Çağlar Barlas'ın Britney Spears ve vasilik davası hakkında yayımladığı son videosunu izlemek için:

      


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.