Aile Temalı 8 Film

Aile Temalı 8 Film
  • 2
    0
    0
    0
  • Evge / Homeward (2019)

    "Biz birbirimize ihtiyaç duymazsak. Bize kim ihtiyaç duyar?"

    Kırım Türkü Mustafa, en büyük oğlunu Rusya ve Ukrayna arasında geçen savaşta kaybeder. Oğlunun cesedini Kırım’a gömmeye karar verir. Mustafa cesedi ülkesine götürmek için küçük oğlu ile birlikte yolculuğa çıkar. Bu uzun ve zorlu yolculuk ikisinin ilişkisini derinden etkiliycektir.

     

    The Roads Not Taken (2020)

    "Ne kadar uzağa gidersen git ve ne söylerse söylesinler sen her zaman sensin."

    Bir baba ve kızın 24 saatine odaklanıyor. Leo, mental sorunları olan bir adamdır. Bu durum sadece onu değil kızı Molly'nin hayatınıda etkiler. Baba kız, yaşadıkları sorunlarla başa çıkmaya çalışırlar. Fakat Leo'nun paralel hayatlar yaşaması, işleri daha da zorlaştırır.

     

    The Farewell (2019)

    "Sana göre birinin yaşamı sadece kendisine aittir. Ama Doğu ile Batı arasındaki fark bu. Doğu’da birinin yaşamı bir bütünün parçasıdır."

    Bili, Amerika’da büyüyen bir genç kızdır. Bir gün Çin'de yaşayan büyükannesinin dördüncü evre kanser olduğunu öğrenir. Aile, bu gerçeği ninelerinden saklamaya karar verir. Bili, bu haberi ninesinin bilmesini gerektiğini düşünse de ailesine karşı çıkmaz ve ninesi ile vedalaşmak için Çin’e gider.

     

    Felicità (2020)

    "Normal insanların saklıycak bir şeyleri vardır.Onları öğrenmenin tek yolu onları ortaya çıkarmaktır."

    11 yaşındaki Tommy, oldukça sıra dışı ebeveynlere sahiptir. Anın tadını çıkarmaktan keyif alan ebeveynleri bu sene okulun ilk gününü kaçırmayacaklarına dair Tommy’ye söz verir. Ancak verilen söz, babasının bir araba çalması, annesinin aniden ortadan kaybolmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alır.

     

    The Art of Racing in the Rain (2019)

    "En iyi sürücüler sadece şimdiye odaklanır. Asla geçmişe takılıp kalmaz ya da gelecek hakkında düşünmez. Kusur arama daha sonra gelmelidir."

    Enzo tüm hayatını, araba yarışçısı olan sahibi Denny, onun beyin tümörü savaşı veren eşi Eve ve kızları Zoe'den oluşan ailesinden aldığı hayat derslerini uygulayarak geçirmektedir.

     

    Wonder (2017)

    "Kötülerin yaptığı şeylerle baş etmeyi öğrenmek için iyilerin psikoloğa gitmesi gerektiği tepetaklak bir dünyada yaşıyoruz."

    Auggie Pullman'ın yüzünde doğuştan gelen kalıcı deformasyon geçirdiği onlarca ameliyata rağmen düzelmemiştir. Auggie evde ailesi tarafından eğitim almış ve dışarıyla ilişkisi, hep bir kask aracılığıyla olmuştur. Diğer çocuklarla sıradan bir okula giderek, sıradan bir çocuk olduğunu kanıtlamaya çalışır.

     

    Kız Kardeşler (2019)

    "+Hele bir yarın olsun.  -Yarın olsa ne olacak? Ben nasıl bu hale geldim? Ben kendi kendimi hasta ettim."

    Annelerinin ölümünün ardından üç kız kardeş, kasabaya farklı ailelerin yanına besleme olarak gönderilir. Kızlar yanlarına verildikleri ailelerde tutunamazlar ve baba ocağına geri gönderilirler. Geçen yılların ardından bir araya gelen kardeşler, kaçtıkları gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

     

    Made in Italy (2020)

    "Sen hatırlamıyorsun bense unutamıyorum"

    Bohem bir sanatçı olan Robert, arasının açık olduğu oğlu Jack ile vefat eden karısından miras kalan evin satışını gerçekleştirmek için Londra’dan İtalya’ya gider. Satıştan önce evi yenilemeye karar veren Robert ve Jack, bu süreçte ilişkilerini düzeltmeye başlar.

     

    Bonus: This Is Us (Dizi)

    "Hayat sana ekşi bir limon verirse, onu lezzetli bir limonataya çevirmelisin"

    Rebecca ve Jack çiftinin üçüz çocukları ile yaşadıkları hayatlarının geçmiş,gelecek ve şimdiki zamanına odaklanıyor.

     


     

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.