DUNE 2 Hakkında Bildiğimiz Her Şey

DUNE 2 Hakkında Bildiğimiz Her Şey
  • 3
    0
    0
    1
  • Yeni bilim kurgu filmi Dune, ilk hafta sonu gişede 40 milyon dolardan fazla kazandığı ABD'de harika bir başlangıç yaptı. Film dünya çapında şimdiden 223 milyon dolardan fazla hasılat elde etti. Film, açılış başlık kartında Birinci Bölüm olarak tanımlanıyor ve yönetmen Denis Villeneuve bir devam filmi için planlarını açıkça belirtiyordu, ancak şu ana kadar açıklanmadı.

     

    DUNE

     

    Legendary, filmin ne zaman resmi hale getirilebileceğine dair spekülasyonların ardından devam filminin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. The Hollywood Reporter'a göre filmin Ekim 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. Villenueve, besteci Hans Zimmer gibi geri dönüyor.

    Deadline'a göre, orijinal Dune'dan farklı olarak, devam filmi lansman sırasında HBO Max'e gelmek yerine ilk 45 günü boyunca sinemalara özel olacak.

    DENIS VILLENEUVE VE OYUNCULAR DUNE 2'DE KARŞIMIZA ÇIKACAK MI?

    Plan bu gibi görünüyor. Tabii ki, İkinci Bölüm henüz çekimlere başlamadığı için, büyük ihtimalle büyük kadrosunun programlarına göre çalışmak zorunda kalacak. Yönetmen Denis Villeneuve, Dune'un hikayesini devam ettirmek ve hatta gelecekte serinin diğer kitaplarının hikayelerini uyarlamaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

    Siz ilk filmi nasıl buldunuz? Ve ikinci film hakkındaki öngörüleriniz neler?

     

    Kaynak: 1 2


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.