Kasım Ayında Beyaz Perdede Yer Alacak Filmler

Kasım Ayında Beyaz Perdede Yer Alacak Filmler
  • 0
    0
    0
    0
  • No Time To Die, Venom: Let There Be Carnage, Annette, Minari ve Dune gibi filmlerle oldukça dolu bir ay geçiren sinema salonları kasım ayında biraz daha durulacak gibi gözüküyor. Karşınızda Kasım ayında vizyona girecek filmler :

    5 kasım :

    Yönetmenliğini Oscar Ödüllü Chloé Zhao'nun yaptığı ve güçlü oyuncu kadrosuyla merakla beklenen Marvel Sinematik Evreninin yeni filmi Eternals,

    Başrolünde Liam Neeson'ın yer aldığı yeni aksiyon filmi The Marksman.

    Yönetmen koltuğunda Maria Schrader'in oturduğu Alman yapımı bilim-kurgu, ronamtik-komedi filmi Ich bin dein Mensch (I'm Your Man)

    12 kasım :

    Yeni animasyon filmi The Addams Family 2,

    Yönetmenliğini başarılı yönetmen Edgar Wright'ın yaptığı ve başrollerinde Anya Taylor-Joy, Thomasin McKenzie, Matt Smith ve Diana Rigg gibi ünlü oyuncuların yer aldığı yeni korku-gerilim filmi Last Night in Soho,

    Kristan Stewart'ın Prenses Diana'yı canlandırdığı ve yönetmen koltuğunda Şilili Pablo Larraín'in oturduğu biyografik dram filmi Spencer.

    19 kasım :

    Paul Rudd'ın başrol oynayacağı yeni fantastik komedi filmi Ghostbusters: Afterlife,

    Will Smith'in dünyaca ünlü tenis yıldızı kız kardeşler Serena Williams ve Venus Williams'ın babaları Richard Williams'ı canlandırdığı ve yönetmenliğini de Reinaldo Marcus Green'in yaptığı biyografik film King Richard.

    26 kasım :

    Disney'in yeni animasyon filmi Encanto,

    Dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı ve Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Salma Hayek gibi muhteşem bir oyuncu kadrosuna sahip olan film House of Gucci,

    Jason Statham'ın yeni aksiyon filmi Wrath of Man.

    Kasım ayında vizyona girecek bazı filmlerden kısaca bahsetmiş olsam da vizyona girecek tüm filmleri öğrenmek için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Siz bu ay hangi filmlere gitmeyi planlıyorsunuz? Paylaşırsanız sevinirim.

    https://boxofficeturkiye.com/takvim/2021/kasim

                                                                                                         Yazar : Adem Yiğit Pehlivan

    KAYNAKÇA :

    1

    2

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.